Mammaträff

Ja imorse när man vaknade va man bara lycklig när man kollade ut. Sen när man väl kom ut så blev man ännu lyckligare. Träffade mammorna idag. Malin+ Julia, Åsa + Leo, Ulrika + Alicia, Anna + Stella och så jag och Theodor såklart :) Vi gick till Fribergs och okkuperade med barnvagnarna. Köpte lite fika och gick ner till parken och satte oss och njöt av dagen  ganska länge :)


Under tiden vi satt där ramlade det in massa fler mammor så tillslut va vi 9 stycken där nere. De va jätte trevligt verkligen. När vi gick hem tog vi rundan inom H&M där ja hade hängt undan ett par byxor som ja skulle ha. Slutade med att ja kom ut med 2 par byxor och 3 par trosor :) Men va gör man inte för att må bra ibland. hehe. Efter de gick vi till babyproffsen och kollade på såna paraply som man har på vagnen. malin köpte ett men jag och Åsa hoppade över. Ska kolla på brio hur deras är först.
Efter de åkte Malin hem och jag och Åsa promenerade vidare mot pressbyrån, tog en varsin glass och gick en promenad. Sen va de hem.




Nu ikväll är Nicklas och Theodor hos Theodors farmor och farfar, de va hockey ikväll så dom kollar det där och de va bra för nu har ja hunnit dammsuga, torka golven, hänga tvätt och rengöra på toaletterna. Ja hoppas han märker de när han kommer hem så inte allt slit är förgäves :)

Tänkte börja rensa bland mina papper men är faktiskt alldeles för trött för de idag känner jag. Ska sitta ner och ta de lungt nu innan mina pojkar kommer hem och rensa imorgon. Jobbar lördag och söndag så de blir ingen sällskapshelg denna helgen heller. På fredag får vi umgås på kvällen.

Hej

Aj aj

har så ont i mitt lilla finger och kan knappt skriva så ja får skriva imorgon om de är bättre då. ja klantade mig innan idag när ja bytte blöja men mer om de imon.

Litet kort inlägg för att visa att ja mår bra.

Grattis även till Cina som fått en son nu i veckan :)

Kort på mina käraste


Ja jag vet inte riktigt hur de här blev men bilderna kom in iallafall :) Har varit lite upptagen med Theodor idag så ja har inte kunnat fixa detta innan. Mer kort ska ut men kanske inte ikväll.
Det blir bara detta att skriva idag. Imorgon är det jobb. Men börjar inte fören 4 så de är skönt.

Sov gott

Theodors fullständiga namn

Har fått frågor om vad han fullständiga namn blev och tänkte att jag besvarar det här så alla får veta som undrar och även får veta varför vi valde just dom namnen.
Det blev Sven Theodor Zacharias David Svensson. Kärt barn har många namn brukar man ju säg :P Ne men Sven blev det för att det är Nicklas släktnamn, Theodor va de vi tyckte passade honom bäst, Zacharias efter min kära morfar, det är vårt släktnamn. David är Nicklas efternamn och Svensson efter mig :)
Så nu vet ni hur det ligger till med namnen. Ja hinner inte blogga så mycket idag för ja har lovat Nicklas att lägga mig tidigare än ja brukar idag. Brukar inte komma i säng förens vid efter 12 och de känns inte så bra när man har en liten ligist att ta han om på dagarna. Imorgon blir det även kvällen eftersom Nicklas har träning då.

På fredag ska båda jobba så då kommer mina föräldrar och passar honom och sen åker jag med dom hem för att vara där över helgen då Nicklas har match och jobb. Då är de skönt att ha nån att umgås med istället för att sitta här och glo hela dagarna.

Inga kort idag heller. Ber så hemskt mycket om ursäkt och tänkte kompensera det med lite fler bilder eventullet imorgon så tar vi in lite dopbilder och annat smått och gott. Kom på att vi inte har så mycket dopkort eftersom vi inte kan stå och fota själva men hoppas att mamma och pappa tog en del bilder som är kul att ha sen :)

Sov gott allihopa

Stressen avtar

Ja nu börjar ja äntligen känna annat än bara stress. Idag har jag hunnit med en del eller ja Nicklas har ju hjälpt till med mycket fast han fick gå hem från jobbet för att han hade sån spränghuvudvärk stackarn.
Vi har vikt tvätten, diskat berget, lagat kalops och nu sitter vi här och latar oss vid datorerna :P Innan idag var ja på BVC där vi pratade om vilken mat man ska ge bebisarna vid 4 månader, ja blev så taggad så ja sparade faktiskt en potatis efter maten som han ska få smaka på när han ska äta nästa gång. Ja vet att de är lite tidigt men kan helt enkelt inte hålla mig från att se hans ansiktsuttryck när han får nåt sånt i munnen. Skriver mer om det sen när vi testat honom :)

Efter det så samlades alla 6 mammorna för att beställa mat och sedan gå hem till Ulrika och Alicia. Vi beställde från Kinabox och sen gick vi dit. Theodor har varit lite gnällig hela dagen faktiskt. Det är ganska jobbigt för ryggen för man får ta honom och gå runt med honom. Man kan ju inte alltid va glad de förstår ja med men idag var de extra jobbigt. Ja fick gå lite innan dom andra mammorna skulle hem. Som alltid så glömde jag kameran hemma. Fattar inte va ja tänker med ibland. Kameran borde ha sin plats i skötväskan hädanefter ;)

Får se sen om dom bestämt nåt nytt datum att ses på. Imorgon blir det sista babymassagen. Ska bli trevlig.

Ha en trevlig kväll så hörs vi

Sluut

Ja helt slut har ja varit idag, ont i huvudet och helt trött, det är därför bloggen är tom på inlägg idag. Tänkte försöka skriva nån rad nu innan ja ska sova iallafall.
Korten får komma in imorgon om ja hinner. Ska till BVC på matprat :) Ska bli kul att få höra va nästa steg är nu när man ska börja ge honom pure och så. Sen efter det blir det att träffa mammorna. Vet inte va vi ska göra riktigt men de blir väl en promenad och lunch eller nåt.

Idag spelade vi minigolf, Jag Nicklas, Ulrika och Björn. Ja förlorade som vanligt :P Men lika glad är jag ändå. hehe. Måste spela när vi ska till Skara. Där finns en liten bana så den får vi allt spela på tycker ja. Efter golfen åkte jag och Ulrika in till stan och Piraia där det va modevisning och tipsrunda. Vissa frågor va super enkla medans andra va väldigt krångliga. Man kunde vinna ett Xbox. De blir ju inte ja med min tur men får hoppas att de blir jag eller Ulrika ju :P

Idag så vände sig Theodor från ryggen till magen och som att de inte skulle va nog så snurrar han ett varv till och lägger sig på rygg. Han är så himla duktig så ja vet inte vad :) Det är min pojk de :P


Ne nu blir de sängen.

Glömde berätta

Asså ja glömde ju berätta den stora händelsen idag. Theodor vände sig från ryggen till magen! =) Asså fatta va man blir stolt eller. Ja jag blev så lycklig.
Han gjorde det till och med 2 gånger och utan nåt att hjälpa sig med. Bara sin egen kropp hade han som hjälpmedel. Duktiga duktiga sötnos :) Ändå har vi inte haft honom på golvet alls mycket. Han har mest suttit i sin babysitter eller sovit i vagnen. Ja vi har varit lite slappa med att träna honom, men de behövs ju inte om allt ska gå såhär bra och smidigt. :)

Ja va bara tvungen att berätta =) Godnatt

Dopet

Ja idag var det en mycket stressig morgon. Skulle komma ihåg allt när vi åkte med bilen fullproppad till kyrkan för att duka till dopet. Allt gick faktiskt jättebra, Theodor va lite gnällig när vi skulle duka så vi fick lov att lämna honom till syster medans vi dukade och försökte göra fint :) De blev ändå ganska bra tycker ja.
Sen kom syster hennes pojkvän och lille Theodor, då sov han men när vi skulle ta på dopklänningen så va de slut med sömnen. Då började han gallskrika. Det slutade ungefär när halva dopet va avklarat eller nästan när hela va klart kändes de som iallafall. Men de va inte så många som tyckte de störde. De va nog bara jag och Nicklas som blev lite nervösa i kläderna. :P
När prästen höll upp honom framför församlingen så blev han helt tyst. Då skrattade alla. Han är ju för söt lille killen. Ja kan säg nu såhär i efterhand så berodde skriken på inget mindre än övertrötthet. Han hade inte sovit på hela morgonen så han somnade pladask när vi la ner honom i sin vagn.
Så de va då inga gäster som fick hålla honom, ne han va inte så speciellt sällskaplig alls idag :) Nu ligger han inne och sover i vagnen. Det har varit en jobbig dag för honom klart :)

Mamma hade stått och gjort 4 stora smörgåstårtor och det va tur de för de blev bara en liten bit över. Sen gjorde Helen tårtor och bullar. Tack båda för all hjälp. Utan er hade det inte gått såhär bra. :)

Theodor fick jättefina presenter, inte en enda dubblett, helt fantastiskt. Tavlan vi fick av min syster och Kalle va riktigt häftig, har aldrig sett en sån innan. Ja trodde bara att de va en barntavla så ja sa tack och fortsatte med de andra. Sen förklarade hon att på klockan så va de den tiden han föddes sen hängde den en sån man mäter längden på och då va den 49 cm och sen va de hans vikt och lite så. Väldigt väldigt fin.
Ja allt va riktigt fint faktiskt. Ja är så glad att det är över nu, känner mig inte lika stressad nu efter att denna hektiska vecka är slut. Nu är det Tack korten som ska ut. Har hittat ett fint sätt som vi nog kommer använda oss av. :)

Kort från dopet kommer komma eventuellt imorgon för ja är för trött för att resa mig upp och hämta kameran, ta ut minneskortet och leta upp bilderna :)

Tusen tack alla som kom för att ni gjorde dagen till en mycket speciell dag för både oss och Theodor.

Kram och Godnatt

Tiden går så himla fort

Redan 2 dagar sen ja bloggade sist såg ja nu. Och som ni kanske förstår har ja fullt upp med jobb och planering inför dopet. Ja nu menar ja ju att ja jobbat på mitt jobb mellan allt också.
Vi körde bort till församlingshemmet innan idag och tänkte lasta av och duka. Yeah right där va ju fullt av folk. Så det va bara att köra hem igen. Vi får köra extra tidigt imorgon så att vi hinner klart innan alla kommer. Ja de ska bli så skönt när det är över. Känner det i min mage att man är stressad och nervös. Undra om vi har glömt nåt nu. Säker är de nåt som man kommer på imorgon.
Men det är många som ställer upp och hjälper till så egentligen behöver ja nog inte oroa mig så värst mycket. :P ja börjar faktiskt bli ganska trött nu med. Va lite folk på jobbet idag så där slet man inte ihjäl sig vill ja lova.

Tror det är dags för mig att sova så ja orkar med allt imorgon.

God natt

Award

Fick en sån här fin av Emma




Ja ger den vidare till

Nicklas, Ulrika, Sofie, Malin och Pernilla

Vaccination

Idag har jag städat, städat, städat och tagit hand om min lille pajk, sen när Nicklas kom hem så gick vi direkt till stan, ja skulle lämna tillbaka ett par skor och hämta ut ett paket. Efter det skulle vi till BVC för Theodor skulle ju få sina sprutor idag. Usch ja fasade verkligen för de men de gick bra. Han blev jätte ledsen och de va jobbigt att se men annars så gick de bra. Han va lite gnällig nu på kvällen så det är därför ja inte haft tid att sätta mig ner och skriva här.
Han vägdes och mättes, de va nästan en månad sen vi va där sist så de va väldigt spännande. Idag vägde han 6775g och var 62.8cm lång. Han är minsann inte så liten längre :)

Imorgon ska mammorna ses igen, hoppas Theodor inte är gnällig då. Sen ska ja köra hem och senare på kvällen till Tina och Kalles lilla kalas :) Ska bli mycket trevlig. Det blir att duka på lördag innan jobbet om ja inte sa de innan. hehe.


Nehe nu ska ja in och titta till min lillkille och se så han har de bra där inne. Sen ska han nog få mat så han kan sova för natten.

Godnatt

Mitt i veckan

Ja idag va det Onsdag och det innebar babymassage och sen träffa Ulrika. Gick upp vid 9 och började höra vi mig och mata Theodor, fick byta om 2 gånger för att min lille kille tycker om att kissa när han inte har blöja på sig så ja fick en omgång kiss över hela mig. :) Slutade med kjol och leggings vilket var perfekt för det underbara vädret vi hade innan idag.
Nicklas kunde vara med på massagen denna gången så de va extra mysigt :) Han fick massera Theodor för första gången och det gick riktigt bra. Glömde såklart min kamera denna gången med. Blir så arg. Det är ju ändå nåt man vill ha på kort. Ja hoppas ja kommer ihåg de till nästa gång då det också är sista gången.

Efter det så stod Ulrika utanför och väntade, vi gick in till stan och jag började shoppa loss :) Köpte ett par jeans och beställde ett annat par som kommer nästa vecka, vita leggings, 3 par skor sen solglasögon och solkeps till Theodor :) Vi körde ju ut till skopunkten där det är köp 3 betala för 2, ja då klart att Tittie MÅSTE göra de. Ja va tog det Ulrika? 5 minuter sen hade ja hittat mina skor :)
När vi va klara där åkte vi och köpte oss en varsin mjukglass. Ja lurade Ulrika till att ta strössel så båda fick väl hälften av strösslet i knät :P Men gott va de minsann och fint väder så va mer kan man begära?  Det har varit en riktigt trevlig dag iallafall så det tackar man för.

Vid 6 ikväll kom prästen hit med och hade dopsamtal. Det är en bebis till som ska döpas samtidigt, vilket är lite tråkigt men de verkar funka bra ändå. Ibland har dom ju 3 samtidigt och de kan väl va lite jobbigt kanske. Vi bestämde iallafall psalmer och han berätta lite hur de kommer gå till så de va ju bra.

Nu ska jag och Nicklas götta oss lite med tårta som blev över sen igår. Han har tjatat hela dagen om de så de får väl bli nu då :P

Titta pappa va liten han va för bara ett tag sen :P Hittade denna bilden när jag letade efter lite annat. :) Vår vovve.

vovven

Här är skorna jag plockade på mig :) De vita är till dopet.



Mina sötnosar busar :)



Godnatt allihopa nu orkar ja inte skriva mer :)

Tisdag

Ja idag är det tisdag igen och ja gjorde faktiskt mina sysslor redan igår. :) Så nu är servetterna klara och vi har plastbestick och tallrikar. De som fattas är skedar till efterätten. Får köra och köpa de nån dag nu framöver. På morgonen idag hann jag med att bädda sängarna, diska, tvätta och hänga upp tvätten.
Theodor sover men det är bara en tidsfråga innan han vaknar. Han ska iallafall inte äta ännu på ett tag men vakna kan man ju göra för de :)
Har kokat nappflaskorna med så det är gjort. Glömde det igår, inte bra.

Hade tänkt göra Kalles underbara tårta idag med, får se om ja hinner med de nu innan Theodor vaknar. Annars lär han väl göra de när ja ska börja banka på daim och vispa grädde. (ja vet att du redan gjort allt de där Nicklas, men ska bara bli lite lite mindre och lite mer grädde) :)

Ska springa iväg och göra de nu sen kan ja sitta ner lite till och slappa tills Nicklas kommer hem, då ska ja laga tagliatelle och köttfärssås. Han tycker så mycket  om det.

Hörs sen! =)

Theodor fick 2 nya kepsar, här testar han den ena inför sommaren :)
älska <3

Har glömt att visa va ja fick för fint av mina pojkarn i påsk ju. Den lilla blomman som ligger framför vasen är från min lilla älskling och den stora är då från min stora älskling :)



Sen har vi lilla påskkycklingen med i påsk :)



Hej då igen på ett tag :)

På hemmaplan igen.

Ja nu har vi kommit hem igen. Packat upp allt och hjälpts åt att vika tvätten så nu kan man sitta ner utan att skämmas :P Denna veckan är fullsmockad med saker att göra, vet inte riktigt hur ja ska hinna med allt. De viktigaste är ju faktiskt att ha allt klart tills dopet på söndag. Men där är nästan allt under kontroll. Lite småsaker kvar.
Annars så ser min vecka ut som såhär:

Tisdag: Vika klart servetterna och skriva klart på dom.

Onsdag: Babymassage, träffa Ulrika?

Torsdag: Theodor ska vaccineras

Fredag: Hämta nyckel till lokalen, träffa mammorna 11.00 :)

Lördag: Duka inför dopet, jobba från 16.00-22.00

Söndag: DOP! =)

Ja nu har ja säkert glömt hälften, de är så när man glömmer skriva i sin kalender. Ganska bra at han en kalender har ja upptäckt. Ska bara börja skriva i den. Både jag och Nicklas är väldigt dåliga på det. Det får bli ändring på det nu. Kan ju finnas viktiga saker som missas :P

På nåt vis så har ja kännt mig väldigt stressad nu en vecka, nu börjar de bli värre ju närmre dopet vi kommer. Ja är väldigt nervös. Kommer Theodor klara att va tyst hela tiden? Kommer han kräkas massor på den fina dopklänningen, eller ännu värre i prästens huvud när han håller upp honom. Usch de hade verkligen varit pinsamt :)

Ne men de kommer nog gå bra. När det är över kan man pusta ut lite igen.
Kanske ska skriva på några servetter redan nu. Hör att Nicklas pysslar där ute vid datorn så då kan man väl passa på att få nåt vettigt gjort.

Ha en trevlig kväll och Godnatt om vi inte hörs senare :)

Avlastning

Nu har vi grillar här hemma hos mamma och pappa. Grillade fläskfilé och korv sen blev det klyftpotatis och bearneisås till :) mums fillibabba säger jag bara. Tina håller på att försöka natta Theodor. Han är inte riktigt med på noterna. Men tror att han slocknar snart. Han har inte sovit alls mycket idag.

Nu ska vi snart kolla på whipeout. De är ganska kul ändå. Kommer inte på nåt att skriva om idag. Det är ganska tomt i skallen.

Får nog avsluta detta inlägget nu. Theodor är inte glad så ja får kanske ta över där borta :) Ha de fint sålänge

Theodor 3 månader. :)

Grattis till min lilla älskling som blir 3 månader idag. Helt underbart väder är det idag med och jag är piggare än någonsin tack vare min underbara pojkvän som tagit hand om Theodor inatt och nu på morgonen. Vet inte ens om han vaknade inatt men har ett svagt minne av de :)
Annars så har han faktiskt sovit hela nätterna nu ett par dagar. Duktiga lilla sötpojken. Men kräket har inte blivit bättre alls. Det är väldigt mycket som kommer upp. Hoppas de går över snart.



Tog en redan visad bild men kommer inte åt någon ny nu så de får bli sen :) Idag ska ja jobba, trodde ja skulle börja snart men behövde inte komma fören halv 5. Så himla skönt :) Ja ska lära mig att köra film så de ska bli intressant idag. Se om ja kan fatta nåt av de dom håller på med,
Igår var vi som sagt i Ullared och shoppade loss. Det är ju himmelriket där. Ja hade kunnat köpa nästan allt. :) De va mest till Theodor vi handlade. Till oss köpte vi lite nya handdukar och en sån man har brödet i. Sen blev de massa kul till lillen.

Nu ska ja kolla till min frukost. Nudlarna :) Ha en underbar dag. Skriver kanske inte mer idag eftersom ja ska jobba sen. Har lite att göra här hemma idag. Ska dammsugas och vikas tvätt och hängas tvätt.

Emma glömde svara på din kommentar, vagnen är riktigt smidig. :)

Hej

Vår nya skönhet har anlänt

Ja blev så lycklig när det kom ett sms från DHL att vagnen hade kommit. Dom sa ju att de kunde dröja till onsdag nästa vecka. Men ack så fel dom hade. Så nu är skönheten här. Den går till och med in i hissen. hehe.

Såhär ser den ut:



Nu ska ja hålla Nixklas sällskap när han äter. Han ska snart iväg och träna. Sen imorgon ska vi till Ullared!! =)
Hörs senare.
Kram på er

Torrt

ja har helt glömt bort bloggen idag. Ja sitter och väntar på Nicklas och Theodor som har varit hos hans farmor och farfar och hälsat på.
Har gjort mat så den är klar sen ett tag tillbaka. Det tar tid det här. Sålde vagnen idag med. Skönt så slipper man tänka på det. Nu är det bara att vänta in den nya vagnen :) Längtar som bara den. Hoppas den är lika smidig och fin som den såg ut att vara. Köpte den på nån internetsajt.
Fick ett mejl för en stund sen där det stod, har betalt in men inte fått min nackkudde som jag vann av dig. Va? Vaddå för nackkudde undrar ja. har aldrig sålt nån nackkudde. haha. helt förvirrat.

Nehe kan inte skriva mycket mer än såhär just nu. Kanske kan klämma in ett inlägg senare om ja inte somnat innan. Vi skulle sätta på en film och glo på. Ja är ganska trött men en film klarar ja väl av :)

Sov gott om ja inte skriver mer


Inget bloggande

Ber om ursäkt för att de aldrig kom nåt inlägg men min lille kille ville inte sova utan ja va tvungen att gå runt med honom. Fick ah honom i famnen till och med när ja gjorde mat. Tur va så kom Nicklas ganska snart efter att ja börjat.
Har varit och kollat när Nicklas spela match, de gick bra men dom vann inte :P 1-2 till dom.

Sen när vi kom hem så köpte vi en ny vagn. Så söt den va :P Mycket mindre än den vi har så ja längtar riktigt mycket tills den kommer. De skulle bara ta 2-3 arbetsdagar.

Nu måste ja sova men får lägga ut bilder imorgon.

Heej

Ja har väldigt mycket att göra just nu så ja kan inte skriva nåt längre inlägg. Tänkte bara säg att ja kommer in senare och skriver och kanske sätter ut nån bild för de verkar vara populärt :) Mer populärt än min tråkiga text antar ja :) Men måste skynda mig nu. Theodor har precis somnat. Han har varit vakenh hur länge som helst så nu måste ja vika tvätten diska och bädda sen kan ja komma tillbaka om inte han vaknat innan dess :)

Hörs senare!


Valet är klart

Ja har börjat på servettvikningen och tro det eller ej men de va faktiskt ganska kul. Säger ja nu men efter 50 servetter är ja nog inte så glad längre. hehe. Det blev stjärnan ja valde. Ska se hur jag kan göra den fin. Svårt det där :)
Men ja har faktiskt vikt 10st så nu är de inte så många kvar. Ja har iallafall nåt att göra när Nicklas jobbar och Theodor sover.
Imorgon ska Andrea komma hit och hälsa på, eller så skulle vi ut på stan. Kommer inte ihåg va vi sa men skulle vilja gå lite på stan. Har inte bestämt va ja ska ha för kläder på dopet. Mamma köpte en jättefin klänning men där ser man verkligen varenda kurva och det är inget kul egentligen. :P Tjockis jag.

Nicklas och Jimmy har varit och badat, eller dom simmade och badade bubbelbad för det hade Nicklas tränare sagt åt honom att göra inför matchen imorgon. Hoppas han inte skadar sig mer nu. Matchen måste gå bra.

Nu ska ja nog fortsätta vika lite, har precis ätit lite. Blev kinabox idag faktiskt fast ja hade tänkt göra köttbullar och stuvade makaroner. Får ta de imorgon istället.

Sov gott allihopa


Min fina Theodor



Här sitter vi ute på balkongen efter maten och bara slappar. Theodor är mätt och belåten som ni kanske ser :) En glad kille.
Som han har skrattat idag, var tvungen att ringa mamma och pappa så att dom också fick ta del av de underbara skrattet han kan få ur sig. Ja skratta så ja grät innan. Nicklas skulle ta på honom en sverige body och pratade fotboll med Theodor, sen tar han upp ena armen och säger "upp till kamp", då börjar Theodor as garva, varenda gång han gör så är lika roligt tydligen. Ja jag vet inte om det låter så roligt men de kan ja lovar att de va de verkligen.
De kom flera tårar ner för kinden. haha. Ja han är helt underbar vår son.

Avslutar inlägget med en glad bild på lilleman.



Skriver nog mer senare. Nu ska ja tänka lite mer på servetterna och hur ja ska göra så ja kan börja med de. Börjar man redan nu så kan de väl inte va så jobbigt? Köpte 50 servetter så ja får börja med dom. Vi blir nog lite fler antar ja men börjar med de.
Hej sålänge

Mammaträffen 3/4

Här kommer mina otroligt inte bra tagna kort :P Hade glömt ställa om kameran till fina bilder så de blev suddigt och dant men här får ni :)

Härligger Ebba och håller hand med Theodor. Jämte ligger lilla Leo :)


Här ligger de igen, Alicia har kommit till. Hon ligger upp och ner :)



Theodor sitter och slappar i soffan :)


Vilken servettvikning?

Ja har testat 4 olika servettvikningar. Vilken tycker du att jags ak anvönda på dopet? J ahra så svårt att bestämma mig. Sen ska man ju skriva på den med. Usch blir stressad bara av att tänka på det.
Servetterna ska inhandlas idag kan jag säg. Får vika några varje dag när jag bestämt mig för vilken som är finast att ha till dopet. Servetterna är röda pga att ja inte hade andra färger hemma så de kommer givetvis vara blåa till dopet. Men kommentera gärna och säg vilken du tycker är finast att använda på ett dop.

förslag till dopettill dopet

Sätter in de andra bilderna sen med. Theodor är lite orolig så ja får nog busa lite med honom så han somnar sen ska ja hänga upp tvätten som ligger klar i maskinen sen länge :P
Ha en skön dag så hörs vi sen! :)

TÄVLING! :)



Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Yorrik hos Tant Ulrika,
var med HÄR du oxå!

Avbrott i skrivandet

Har haft en liten paus från bloggen som ni kanske märkt. De har inte varit planerat att ha de men har helt enkelt bara velat ta de lugnt hemma hos mamma och pappa. Slopade datorn och bara njöt av tiden hos dem.
De har tagit hand om Theodor på nätterna eller ja han har sovit till 5 varje natt så han har varit superduktig. Men dom har passat honom iallafall så vi har fått sova ut hela helgen. De känns verkligen bra. Min rygg behövde det känner jag. Vi grillade igår och det var premiär för det. Kött och grillspett blev det så jag var proppmätt efter den måltiden.
Tidigare på dagen var vi på maxi och jag köpte lite kläder till Theodor. Det är så himla roligt att handla till honom så ja vet inte vad. Kommer aldrig kunna stoppa mig känner ja :P

Korten som vi tog på mammaträffen kommer komma upp och lite andra kort från helgen med.
När vi körde hem idag så körde vi inom svärföräldrarna, där fick vi makaroner och köttfärssås som var mums, sen tvättade vi bilen, ja spolade av den och Nicklas tvättade :) Sen hjälpte jag till att torka av den efter att Andreas (experten) visat hur amn gör det på bästa sätt. hehe. Så nu glänser bilen, ja man kan nästan spegla sig i den fina :)
Sen när det var klart fick vi jättegod paj och muffins. Ja gillar verkligen muffinsen med äpple i.

Jag och Nicklas kom precis hem från stan. Har varit på hemmakväll och hyrt en film, sen gick vi inom jobbet och sa hej lite snabbt. Eller stod utanför så kom Liselott springandes så det var bara henne vi pratade med.

Nu ska ja läsa kvällsposten sen blir det film och chokladpudding som Nicklas kvickt slängde ihop innan vi gick ner till stan. Och ja kan säg att det kommer  bli mycket promenader nu när det börjar bli varmt, fy tusan va skönt det är att röra på fläsket nu denna årstiden :)

Ha en trevlig kväll, kanske kanske bilderna komme rupp ikväll men är ganska tveksam till det. Är lite lat och vill bara vila idag.

Dagens händelser

de kommer upp imorgon tyvärr är riktigt trött och kan inte riktigt tänka och sen har ja ju inget sånt till mitt minneskort så ja kan inte få in korten på denna datorn. Orkar inte byta så ja får helt enkelt ta allt imorgon.
Utan korten blir de ju inte bra. Kan bara säg att dagen har varit underbar, först mammaträffen med en härlig promenad sen lunch hos Åsa sen åkte vi hem till mamma och pappa.
Vill ni tjuvkika lite på kort så kan ni gå in på Emmas blogg, hon har väl dessutom lite finare kort än va ja lyckats ta :)

Kommer mer om detta imorgon.

Sov gott allihopa.

Äntligen Fredag

Ja eller mig kvittar de väl egentligen fast det betyder ju att Nicklas är ledig 2 dagar. Inte alltid det är så ens, han har ju 2 jobb och det ena jobbar han helger på. Dock bara 3 dagar i månaden men ändå. Mycket ensamma blir vi, jag och Theodor =( Men det måste ju vara så för att vi ska få in pengar. Ja vill få pengar utan att göra nåt :)

Ska snart gå och diska, skulle bara försöka få Theodor att somna men de verkar då inte som att ja ska få min vilja igenom här. han ligger och sprattlar och är jättepigg. uff tycker att han vaknar ovanligt ofta på nätterna nu. de gick ju bra i 2 nätter när han sov sig igenom hela. Men men de kommer väl snart hoppas ja.

Hörs senare.

Ciao

Nytt besöksrekord (litet)

Ja igår var hela 59 personer inne och läste. Helt fantastiskt :P De kan många tycka är lite men om man jämför med innan när ja hade lösen så va de max 10 på en dag :) Så för mig är detta mycket. Sen finns det ju Keenzas och blondinbellas bloggar där dom säkert har över 10000 läsare på en dag.
Väldigt många nya prenumeranter varje dag får dom iallafall. Undra hur mycket dom tjänar på sina bloggar. Kan man få lära sig eller? ;)
Jag är glad över att få berätta att ja snart kommer infinna mig på mitt jobb igen. Ja ska inte ha tillbaka alla mina dagar de går inte men några iallafall så ja får in nåt i månaden. När skattepengarna kommer ska jag och Nicklas befinna oss i Ullared det är en sak som är säker och det har han lovat så det är bäst att han håller de :P Han vet ju vem han har att handskas med. hehe.

Fick nyss veta att en Malin och Julia inte kan komma imorgon pga förkylning. De va lite synd men vi får ses sen nästa gång. Inte bra att smittas. Nu ligger lillen i babysittern och sprattlar, han  har sovit jätte länge idag och mycket så ja undrar om han kanske vände på dygnet där och ska va vaken halva natten? I hope not.

Imorgon när Nicklas slutat och så så ska vi åka hem till mamma och pappa över helgen. Om det blir fint väder ska vi grilla. Kanske vi ska använda min och Nicklas grill för första gången? De tycker ja om den inte ramlar ihop.

Satt och letade efter kort innan men hittade inget nytt precis, ska leta lite till och se om där finns nåt ni inte redan sett. Har fått skäll av syster att ja har för lite kort i bloggen. Det är bäst att man lyssnar på henne. Annars blir de svarta ögon :P

Hej på ett tag

Mammaträff imorgon

Imorgon ska vi ses allihopa kl 11. Har ju 2 nya mammor med oss imorgon så de ska bli jättkul. Så imorgon träffas Jag Theodor, Åsa Leo, Malin Julia, Emma Ebba och Ulrika Alicia. Nu blev de helt plötsligt massa flickor med :)
Får se va vi bestämmer oss för imorgon om vi skulle fika ute eller köpa med oss nåt hem till mig eller Åsa. De tråkiga här är bara att man får inte in vagnar i hissen.
Jaja vi får se hur vi gör imorgon.

Idag har ja inte gjort mycket, diskat tvättat och plockat undan lite här hemma, men det är ju de jag gör varje dag :P
Har torka i hjärnan nu känner ja. Vet inte alls va ja ska skriva om.
Ja får nog tänka lite först innan ja sitter här och skriver ner massa tråkigt. Min blogg kan nog va en av dom mest ointressantaste tror ja :)

Vi hörs helt enkelt senare.

Min sötaste söting

Theodor innan idag. Han trivs jättebra i sin nya babysitter. Han ligger och pratar och skrattar för fullt när han får va i den :)
Tjingeling

Kalas och fotboll

Har varit hos Tina och Kalle och ätit tårta för Tina fyller 23 idag :) Grattis igen syster. Men inte fick hon nån present inte. hehe.Dom ska ha kalas sen igen den 17e så då får hon nåt.
Väldigt goda tårtor hade Kalle gjort. mumsmums. Den ska ja göra kan ja säg.

Ni sitter vi i trönninge, nicklas och sven kollar fotboll och jag sprang direkt in till datorn, men kan inte skriva så mycket. Är inte van vid detta tangentbordet så de känns som att de tar en evighet att skriva.

Ska träffas de andra mammorna på fredag, vi blev en till i gänget idag. Ulrika och hennes dotter Alicia ska också va med. Kul med nytt folk ;)

Nu skriker lillen så ja får nog ta och röra på mig känner ja. Kommer nog hem lite sent ikväll men annars skriver ja ett litet inlägg till sen.

Ha de bra

RSS 2.0