Stressen avtar

Ja nu börjar ja äntligen känna annat än bara stress. Idag har jag hunnit med en del eller ja Nicklas har ju hjälpt till med mycket fast han fick gå hem från jobbet för att han hade sån spränghuvudvärk stackarn.
Vi har vikt tvätten, diskat berget, lagat kalops och nu sitter vi här och latar oss vid datorerna :P Innan idag var ja på BVC där vi pratade om vilken mat man ska ge bebisarna vid 4 månader, ja blev så taggad så ja sparade faktiskt en potatis efter maten som han ska få smaka på när han ska äta nästa gång. Ja vet att de är lite tidigt men kan helt enkelt inte hålla mig från att se hans ansiktsuttryck när han får nåt sånt i munnen. Skriver mer om det sen när vi testat honom :)

Efter det så samlades alla 6 mammorna för att beställa mat och sedan gå hem till Ulrika och Alicia. Vi beställde från Kinabox och sen gick vi dit. Theodor har varit lite gnällig hela dagen faktiskt. Det är ganska jobbigt för ryggen för man får ta honom och gå runt med honom. Man kan ju inte alltid va glad de förstår ja med men idag var de extra jobbigt. Ja fick gå lite innan dom andra mammorna skulle hem. Som alltid så glömde jag kameran hemma. Fattar inte va ja tänker med ibland. Kameran borde ha sin plats i skötväskan hädanefter ;)

Får se sen om dom bestämt nåt nytt datum att ses på. Imorgon blir det sista babymassagen. Ska bli trevlig.

Ha en trevlig kväll så hörs vi

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vilka mer namn än theodor fick han när han döptes? Lite nyfiken =) Ha det så bra.

2009-04-21 @ 19:33:51
URL: http://pernylla.blogg.se/
Postat av: Emma

Nja vet inte om de bestämde något nytt bytade bajsblöja när de pratade om det så var nog inget bestämt kanske? Hehe.. Du får kolla med dem i morgon =)



2009-04-21 @ 20:31:33
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: Ullis

Ja, men trotts om vi inte ändrat det svaret hade vi haft jättefel på skiljefrågan :P



påminnelse: GLÖM INTE ATT TA MED KAMERAN TILL BABYMASSAGEN IMORGON!! (sista chansen nu)

2009-04-21 @ 22:16:21
URL: http://ulriika.webblogg.se/
Postat av: elin

Vad roligt det var att läsa din blogg, har läst några inlägg. ska garanterat läsa mer :-) söt sonen din var också, huga!:-)

2009-04-21 @ 23:45:52
URL: http://esahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0