Veckan

Måndag- Varit med Ullis,lunchat och kollat på film
Tisdag- Mammaträff kl 11
Onsdag- Jobba, Ullared med Ullis? (nästan säkert) =)
Torsdag-
Fredag-
Lördag-
Söndag- Jobba

Köpte en ny bilbarnstol till Theodor idag. Kunde verkligen inte hålla mig längre =) En Akta Graco blev det som han kan sitta i tills han väger 25 kilo! Perfekt =)

Skriver mer imorgon i guess.

Natti

Leeedig

nu är jag ledig tills på söndag. hur skönt är inte det då? De har varit mycket jobb nu så de ska bli skönt det här.
Tänkte bara skriva ett litet inlägg för ja måste sova. är super trött och borde inte sitta här vid denna tiden men kan inte låta bli när alla sover och det är så tyst. Då har man verkligen en stund för sig själv.

Träffade Peter idag på bion. De va verkligen meeeega längesen så jag blev jätteglad när han stod där. Han hade sin nya flickvän med sig och hon verkade trevlig så det är kul för honom :) Måste ses oftare bara.

denna veckan blir de lite på schemat, lite som ändrats och lite så men såhär ser planerna ut.

Måndag: Jobba
Tisdag: Åka till mamma och pappa och hälsa på
Onsdag: Mammaträff kl 11
Torsdag: ? Ta de lugnt
Fredag: Till Theodors farmor och farfar och fira midsommar.
Lördag: Till Ikea och handla till vårt sovrum och Theodors rum
Söndag: Jobba

Åhh just det idag fick Theodor sina 5 månaders sprutor. ja som är så blödig stannade hemma. Tyckte de va så jobbigt förra gången när han blev så ledsen så de va nog bäst att ja höll mig därifrån men det hade gått bra. Han hade gallskrickigt och kramat om Nicklas men sen va de bra efter en liten stund igen.

Han är så duktig den lille. Har börjat gå i sin gåstol och kan till och med vända den. Tror inte han vet vad han gör men duktig är han iallafall. Sen har vi sett att han börjar med krypövningar. Han drar upp rumpan och skjuter ifrån med benen så det enda som fattas är armarna sen kan han krypa med min lille älskling.


Jobb jobb

Igår kväll jobbade jag som vaktmästare och laddada alla salongerna utom 1an. :) i har 5 salonger totalt. De gick bra på alla utom en där had ejag visat stumfilm och inte min jobbarkompis kommit och kollat mig :O haha men de gick snabbt att ändra. Idag och imorgon ska jag jobba i godiset. Full rulle. Sen ska ja nog jobba på måndag istället för tisdag om Malin ville byta med mig. Passar bättre eftersom Nicklas har träning på tisdag så kan jag va hemma med Theodor. Eller köra till mamma och pappa och hälsa på och se hur det går för dom.

Nu är Nicklas och Theodor och svärfar i huset och hämtar min garderob som Theodor ska ha på sitt rum. Skönt när man kan hänga upp saker istället för att ha allt liggandes i byrån.

Ja håller på att städa lite här hemma så ja får fortsätta med de så ja hinner klart innan jobbet.

Hörs

haha helt skräckslagen stackarn =) Undra om det va biff stroganoffen so skrämde honom. :P

Hej

Förvirrad

Ja har ju nästan glömt bort min blogg som ni antagligen märkt. Sorry för det. Fattar inte varför jag är så hiiimla trött varenda dag. Sen på kvällen när ja ska sova så går de inte fast jag är så trött. Aja.
Imorgon blir det som sagt Ullared. Det ska bli himla kul. Va ju ett tag sen man va där nu och det finns mycket man vill handla till Theodor nu. Mig själv har jag inget speciellt ja ska ha. Mycket roligare att handla till honom. Se om dom har några fina kläder och sockar till honom. Sen ska de kollas efter gåstol och hoppgunga. Vet inte om dom har de där men får se.

Mamma kom hit innan idag och ska sova här inatt. Dom har inget internet i nya lägenheten så då får hon passa på att kolla här och då fick hon kolla till Theodor medans vi sprang iväg på bio :) Såg baksmällan. Den va riktigt bra. Så se den! =)
Skulle ju egentligen sett änglar och demoner men sen tyckte jag till och det blev denna. De ångrar inte Nicklas heller så så bra va den. hehe.

Imorgon blir Theodor 5 månader. Grattis min ängel <3 Tiden går så himla fort och det är mycket nytt med mat och sånt. Igår gjorde jag potatismos och frös in. (frågade bm om detta för ja trodde inte de gick) men de skulle funka utmärkt så då litar ja på de :)

Nicklas ligger på golvet och gör sit ups för fullt. Han har träningspass varje kväll med all möjlig träning. Ja känner mig inte lat nej då inte alls :P
Nu ska ja ta mig nåt att dricka och sen blir det snart sängen om man ska orka ta sig igenom Ullared imorgon :)
Sov gott mina vänner. Har massa kort att lägga in sen med.

Natti

Nu är det dags

att skriva en rad eller 2 så att ni inte dör av tristess. Min blogg är inte så aktiv. Har haft massor att göra, mycket jobb och hjälp med flytten och så. snart är det lite lugnare och då ska jag skriva mer :)
Imorgon går det stora och sista lassen från mitt barndomshem. Det känns både roligt och sorgligt. Där hemma har jag min barndom och min bästa vän på kyrkogården. Men jag tror att de kommer gå bra ändå. Andewrs finns ju alltid med mig ändå. Såg din bil iförgår. De känns lite sådär faktiskt. Hade önskat att det fortfarande var du som körde den.

Theodor är inte så glad idag heller. Vet inte va det är som spökar om det är tänderna eller om han är allmänt uttråkad. Vet inte va ja ska hitta på för att få honom riktigt glad. Han tycker inte det är kul att sitta i babysittern eller att ligga under babygymmet. Där snurrar han bara runt hela tiden. Man får vända tillbaka honom jämt. Men han är duktig lilla killen. Snart 5 månader också :)

Mamma träff antagligen på torsdag och hoppas att de blir ändrat. Ska ju åka till GeKås äntligen. Ska köpa gåstol och lite sånt till Theodor. Men nu kan ja inte skriva mer för han är galen här.
Hörs senare.


Min stressiga vecka

Ja det känns som att ja kommer stressa ihjäl denna veckan. Vet inte varför men jobbade hela söndagen, ska jobba onsdag fredag och söndag denna veckan. Emellan dom dagarna ska jag hjälpa till att flytta. De ska bli himla kul men det är ju tungt också och sen har man lillen med sig som man måste umgås med samtidigt.
Ja hoppas att ja kan hjälpa till mycket ändå. Så detta ska göras imorgon och på lördag går de stora flyttlasset med alla stora saker. Ska bli så skönt när allt är på plats. Framför allt för att dom kommer bo så himla nära oss nu :)

Idag var det mammaträff fick jag veta igår och då va de lite sent att planera in det. Har så mycket att göra här hemma med. De va lite synd men hoppas ja kan va med nästa gång. Sen när jag skulle ut med Theodor så hittade jag inte vagnen så då ringde jag Nicklas och fick veta att den låg i bilen på hans jobb. lyckat :P Så ja hade inte kommit så långt idag ändå.

Theodor fick linne och shorts idag som ja beställt från H&M. Jätte sött va de :)

Blir inga kort idag tyvärr.

Grattis Annie till lilla Milo :)


RSS 2.0