Kortvarigt

Ja jag kan ju säg att jag har varit dålig på att blogga, men ja tror ju inte att ja kommer bli bättre nu fyra veckor framåt när praktiken är igång. Då ska jag vara där heltid och samtidigt få ihop 2 arbeten, hur det nu ska gå till =/ Och sen måste ja få in lite social tid där emellan. Ja jag säger då de. Men en sak är ju positiv iallafall, detta är den absolut sista praktiken på denna utbildningen och när den är över är det bara drygt 2 veckor kvar innan jag är färdig i skolan. Under förutsättningen att jag klarar psykiatrin då vill säga :)

Har haft en underbar helg, fick min födelsedagspresent av Nicklas som bestod av hotellövernattning och idol live, det var riktigt mäktigt att få sitta i publiken. När ni hade reklam hemma i tv rutan så fick vi underhållning av bland annat dom idolerna som åkt ut tidigare och jag kan lätt säg att Andre är bra mycket bättre live än det man hört av honom i tvn. Nicklas var helt med på den saken också :)

Idag skulle det vara julskyltning men vi gör som så många andra och stannar inne och myser istället, vi har en hel del att fixa med så det är lika bra. Alla julsaker ska upp och gardiner ska strykas så ja kan inte sitta här så mycket längre till. På återseende!

Ja min kamera är ju inte den bästa precis men det får ni stå ut med :) Bilden uppe till höger är iallafall den underbara juryn :) Bilden längst ner till höger är Chris Medina

en bra dag..

Idag har dagen varit bra från början tills nu, tror inte att de kan bli mycket bättre nu, vad skulle då kunna hända? =) Imorse började det bra med en lite sovmorgon för hela familjen, jag började inte skolan fören 9 och Nicklas kunde flexa så han körde härifrån vid kvart i 8. Jag och Josse tog en frukost här hemma innan vi körde till skolan och väl i skolan hade vi en föreläsare som pratade om Piva och även lite om avd 19 och 26 där jag ska vara och göra min praktik nu v 48.
Ja kan säga att jag var lite skeptiskt till att vara på sjukhuset igen samtidigt som jag hela tiden tänkt sedan jag började läsa till undersköterska att jag vill göra min praktik på Piva. Efter föreläsningen kan ja säga att jag var lycklig, jag har valt helt rätt avdelningar! Så som hon pratade om dom iallafall så känns det helt helt rätt! Det ska bli sjukt intressant att få träffa personer med olika psykiska sjukdomar. Där finns personer från 18 och upp med affektiva störningar det vill säga ätstörningar och bipolär sjukdom.
Den andra avd är för 65 + och för de som är djupt deprimerade och så kan där även ligga inne personer med psykoser. åhh jag är sjukt taggad nu ska ni veta.

Nu precis fick jag även ett mejl av min sjukvårdslärare, har varit lite besviken efter ett kort samtal med honom över att han skulle sätta G på mig i kursen. Jag bad om att han skulle kolla på mina uppgifter igen och detta var för ca 2 veckor sedan, igår tjatade jag lite på stackars honom igen och idag kom det efterlängtade svaret efter att han kollat på det igen, jag får VG! :) Detta kan ju verka konstigt för många att jag inte är nöjd med ett G men jag vill sträva efter högre betyg och har verkligen kämpat för det i denna och så många andra kurser så nu känns allt bra igen :)
Detta anser jag vara en perfekt dag! Hoppas inte det vänder nu.

2 månader. Fars dag mm

Om 2 månader är utbildningen över, bara 2 månader kvar?!?! Hel galet. I fredags valde vi praktikplatser så de ska bli roligt att se var man hamnar nånstans. Valde avd 19+26 på sjukhuset som är avdelningar för personer med psykiska sjukdomar, ålder 18+. sen tog ja Piva, mottganingen för akuta psykiska störningar och sen 2 ställen till för att va säker på att ja får nåt av de, men de kan man tyvärr inte va säker på ändå men hoppas iaf. Förhoppningsvis får vi veta våra platser imorgon.

Idag vill jag bara gratulera min älskade pappa på fars dag, du är bäst! <3 Och alla andra pappor med såklart. Idag har vi varit på dop, fin men lång gudstjänst :) ikväll ska vi åka in till bion och kolla på Tintin om det finns några platser kvar sen. Den är väldigt populär.

11-11-11

Imorgon är det ettornas dag :P Och min 24:e födelsedag, men dagen blir inte lugn för det. Först ska jag till sjukhuset och (förhoppningsvis) få veta varför jag har så ont i magen. Har haft det i 3 veckor imorgon och det känns mindre bra, så ja ser verkligen fram emot morgondagen. På eftermiddagen är det första dagen på psykiatrin, ja hoppas den blir super bra. Kan ana att vi får välja praktikplatser ganska omgående eftersom vi snart ska ut igen på sista praktiken. Är inte riktigt upplagd för mer praktik men jag tror att det kommer bli en av de intressantare praktikerna vi fått göra. Sen på kvällen kommer då som sagt de närmasta hit på lite gottigott gott. :)

Idag står bakning och städning på schemat så jag har inte tid att sitta här mycket längre! Hörs!

Dåligt av mig

Dålig på att uppdatera? Svar JA! Ledsen för det hörrni ni ni. Har varit mycket hemma och i skolan på sistone. Vi håller på att göra om lite smått här hemma, inga stora grejer men ändå sånt som tar sin lilla tid. Fick mina gardiner med posten idag med äntligen, kunde inte hålla mig så jag slängde upp dom utan att stryka eller lägga upp dom. Så där hänger dom nu i köket skrynkliga och 1 meter förlånga :P Det tar vi imorgon. Ska måla dörren vit med och började maskera den men när jag insåg att det var lite för mycket att maskera runt och tejpen bara lossna så tröttnade jag ganska snabbt. Tänkte att Nicklas ska få hjälpa mig med de imorgon samt att få upp lite lampor.

Jag har varit duktig och jobbat endel också men nu ska jag va ledig tills dom ringer nästa gång eller tills den 20e när jag jobbar. :) Denna veckan händer endel, imorgon kommer mamma hit på lite mys för att senare ska vi åka till syster som ska bjuda på mat. Spännande! På fredag börjar vår sista kurs, psykiatrin och jag fyller 24 :P Så på kvällen blir det lite kalas för de närmsta och sen på söndag ska vi på dop.

Nu ska jag återgå till lite rensning om jag inte somnar innan. Ha en bra kväll allihopa!

besvikelse

Ja klarade skrivningen men fick bara G :/ Ja anade de eftersom jag missade att skriva om hälften av det man skulle för att jag gick för djupt in på vissa saker. ahh borde vara glad för att jag klarade det men är sjukt besviken faktiskt. Ställer nog för höga krav på mig själv eftersom jag inte fått G i nån annan kurs. De har gått bättre. Aja snart är denna kursen slut, bara 2 studiebesök kvar sen är det slut. Har jobbat nu med 3 dagar i rad och det har varit bra men nu är jag helt slut i kropp och själ så nu tar jag helg efter studiebesöket på ambulans väst imorgon. Vi ska åka till mamma och pappa och sen fira bror som fyller 22 på söndag. Firar honom på lördag för sen jobbar jag 13-22 på söndag.

Ne nu ska ja fortsätta här, var bara tvungen att skriva av mig lite så att alla kan få veta hur besviken jag är på mig själv.

RSS 2.0