Dopet

Ja idag var det en mycket stressig morgon. Skulle komma ihåg allt när vi åkte med bilen fullproppad till kyrkan för att duka till dopet. Allt gick faktiskt jättebra, Theodor va lite gnällig när vi skulle duka så vi fick lov att lämna honom till syster medans vi dukade och försökte göra fint :) De blev ändå ganska bra tycker ja.
Sen kom syster hennes pojkvän och lille Theodor, då sov han men när vi skulle ta på dopklänningen så va de slut med sömnen. Då började han gallskrika. Det slutade ungefär när halva dopet va avklarat eller nästan när hela va klart kändes de som iallafall. Men de va inte så många som tyckte de störde. De va nog bara jag och Nicklas som blev lite nervösa i kläderna. :P
När prästen höll upp honom framför församlingen så blev han helt tyst. Då skrattade alla. Han är ju för söt lille killen. Ja kan säg nu såhär i efterhand så berodde skriken på inget mindre än övertrötthet. Han hade inte sovit på hela morgonen så han somnade pladask när vi la ner honom i sin vagn.
Så de va då inga gäster som fick hålla honom, ne han va inte så speciellt sällskaplig alls idag :) Nu ligger han inne och sover i vagnen. Det har varit en jobbig dag för honom klart :)

Mamma hade stått och gjort 4 stora smörgåstårtor och det va tur de för de blev bara en liten bit över. Sen gjorde Helen tårtor och bullar. Tack båda för all hjälp. Utan er hade det inte gått såhär bra. :)

Theodor fick jättefina presenter, inte en enda dubblett, helt fantastiskt. Tavlan vi fick av min syster och Kalle va riktigt häftig, har aldrig sett en sån innan. Ja trodde bara att de va en barntavla så ja sa tack och fortsatte med de andra. Sen förklarade hon att på klockan så va de den tiden han föddes sen hängde den en sån man mäter längden på och då va den 49 cm och sen va de hans vikt och lite så. Väldigt väldigt fin.
Ja allt va riktigt fint faktiskt. Ja är så glad att det är över nu, känner mig inte lika stressad nu efter att denna hektiska vecka är slut. Nu är det Tack korten som ska ut. Har hittat ett fint sätt som vi nog kommer använda oss av. :)

Kort från dopet kommer komma eventuellt imorgon för ja är för trött för att resa mig upp och hämta kameran, ta ut minneskortet och leta upp bilderna :)

Tusen tack alla som kom för att ni gjorde dagen till en mycket speciell dag för både oss och Theodor.

Kram och Godnatt

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra han gjorde sig hörd =) hihi..okej, men ni gick på viktoria kliniken va? Ska vi ses på österskans igen runt halv tolv då kanske eller?

2009-04-20 @ 07:23:51
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: Amanda

Kul att allt gick bra! Det blir inget dop för vår Oscar för hans pappa vill inte det, kanske att det blir en liten fest för honom i sommar istället.

2009-04-20 @ 08:44:00
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0