Hej å hå

Nu är man mätt och belåten, har fått fläskfilé till  middag idag. Mycket gott va de ;) Alltid godast om man slipper laga de själv. Theodor ligger inne i vaggan och sover så gott, ja va så himla trött i morse så ja orkade knappt hålla ögonen öppna. Som tur va slutade mamma jobbet så hon va hemma vid 10 så då kunde ja smita ner till sängen och sova.
När jag vaknade va klockan halv 2 =) så himla skönt att få sova lite.

Idag ska vi till en kompis och hälsa på, hon har ju inte träffat lilla Theodor ännu så de ska bli kul. Ja har ju inte sett huset hon köpt heller. Man har ju inte haft så mycket tid innan precis.

Har fått för mig att det är fredag idag, helt snurrig i bollen är man. på lördag ska jag och mamma en runda till tyskland och handla hem lite alkohol :P Fast inget till mig dock för de har ja fullt sen innan som ja inte kunnat dricka. Ja har inget sug efter alkohol precis men de kan va bra att ha hemma ifall sötsuget sätter i :P

Nu hör ja min bror prata med N, han ringde mig precis och sa att han va hemma igen. Då undrar klart ja om han fllög upp för trapporna in till soffan och satt igång xboxet? Haha du är otrolig N. Men söt ändå ;)

Ha en trevlig dag. Skriver kanske ett inlägg till senare om ni har tur och ja inte glömmer.

Hej

Inget ovanligt

Ne det är ju inget ovanligt att ja glömmer skriva här. Ja sitter och läser alla andras bloggar och håller på men har inte en tanke på att ja kanske själv ska skriva en rad eller 5.
Sitter och kollar på semestersvenskar just nu men datorn fick följa med, annars hade de bara dröjt ännu längre innan ni skulle kunna skymta ett inlägg.
Ja har funderat lite och kanske ska slopa lösenord och så på bloggen, tänkte att när rättegången är över och vi vet va som händer så öppnar ja upp bloggen för allmänheten. Eller va tycker ni? Framförallt en fråga till familjen och N. Kan ju vara kul om fler får ta del om min intressanta blogg som ja nästan skriver i varje dag *not*. :)

Rättegången är på tisdag, man är lite nervös men samtidigt längtar man lite så att allt detta kan va över och man kanske kan börja glömma den hesmak upplevelsen. Det är fruktansvärt svårt att inte tänka tillbaka på de när man ligger i ett mörkt rum och ska försöka sova. Kanske svårt för andra att förstå som inte varit med om de, eller så är ja känslig men ja kan säg att ja är rädd som tusan och lyssnar på alla ljud som hörs.
Hoppas detta kommer gå över snart. Hjärtat kan ju inte klara hur mycket som helst kan man tycka :P

Att vara mammaledig är ingen lyx kan ja också tillägga. Ja har då inga pengar över nån månad. Man kan ju inte bli annat än lite ledsen at det ska va så hårt. Men men antar att det bara är att gilla läget.

Nu ska ja kolla klart på semestersvenskar. N kommer hit imorgon efter sin träning. Har nog glömt att säg att vi är hos mamma och pappa igen ;)

Hejsvejs

En lugn bebis

Theodor är som en helt ny bebis. Han skriker knappt nåt alls, det är helt sjukt egentligen. Kan det vara magdropparna som är så bra? De måste det ju vara. Innan kunde han skrika som en galning och det tog aldrig slut heller.
Nu är han så snäll så man märker inte att han är i närheten ibland. Vår lille kille ;) Har inte glömt AD dropparna heller nån dag, så jag är gansla ordentlig ändå.

Men den som ska ha störst tack är ju mamma som har fått gå upp alla nätter jag varit hemma och mata honom, han somnar ju direkt efter maten men det är ju ändå jobbigt att ta sig upp som jag sagt innan. Så har man ju fått mat varje dag och fått tvättat alla kläder. Tusen tack mamma! :) Och öven pappa som är ett stöd fast han inte kan göra allt. Men de går ju framåt med benet. Vi får se vem som börjar gå först. Pappa eller Theodor? ;)

N kom hit igår efter att han slutat jobbet. De va mysigt att få träffa honom igen efter alla dagar. Men han behöver ju också vila som jobbar så mycket. Men nu är han ju äntligen ledig en hel vecka. så himal skönt ;) Sen är de rättegång den 3 mars. Usch ja vill inte, men de måste ju göras tyvärr.

Nu ska snart Theodor vakna så han ska få mat, sen ska ja N och lillen gå ner till byn och handla till myskvällen vi ska ha ikväll. Ja ska göra dom berömda kycklingrullarna och sen blir efterrätten den som vi åt på nyårsafton, ja tänker ni, de vet väl inte vi va det är för nåt. Men hälften av dom som läser är ju faktiskt dom vi firade nyår med :P
Men för er andra kan de va svårt att förklara detta goda, men det är med grädde äggulor florsocker och jordgubbar.

Nehe nu ska ja nog överlämna min laptop till nästa bloggskrivare. N sitter brevid och ja tror att han är lite skrivsugen. Han sa nyss att ja skriver väldigt mycket :P
Och ja har inte glömt dopkorten, vi ska scanna in när vi kommer hem. Blir kanske på måndag eller nåt ni får se dom då.

Elise och lille Theodor :)


Ja kan väl även passa på att bjuda på en härlig bild på pappas blåmärke efter olyckan. Hoppas du tillåter de pappa ;)

Blåmärket efter olyckan. Har ni sett nåt större förr? Inte jag :)

Ha en forsatt trevlig dag, kanske skriver nåt mer senare, Kramar


Back on track

Nu har lilleman fått mat och sover (förhoppningsvis) igen. Nästa runda tar mamma honom och ja har förberett maten och micron står på 30 sek :P Men de spelar ingen roll hur mycket man förbereder för går man upp mitt i natten så är man fruktansvärt trött. Fast de hjälper klart lite på traven.

Imorgon kommer äntligen N hit till oss. Som vi längtar ;) Theodor får äntligen träffa sin pappa som han inte sett på länge och jag får äntligen krama min pojkvän och sambo.

Ja sitter och söker lite på internet som semper magdroppar, Theodor får ju de nu eftersom han va ganska skrikig för några dagar sen, när ja tänker tillbaka nu så tycker ja nog allt att han blivit lugnare även om de är mycket skrik ändå. :P

Nu kom ja på va vi glömt. Skulle ju scanna in dopkorten så ni skulle få se dom. aja de får vi göra efter helgen när vi är tillbaka i lägenheten igen.

Nu orkar ja inte skriva mer får skriva mer imorgon.

Sov gott ni som inte redan somnat.

Latrumpan är här igen

Asså ja kommer på mig varje dag att ja glömmer skriva här, eller inte orkar helt enkelt. Fy bubblan va tråkig ja är egentligen. Ja vet ju, tro det eller ej, att de finns folk som verkligen läser de skitet ja skriver. :) Det är ju självklart kul men då får ja nog se till att skriva lite oftare om ja vill behålla er som läsare :P

ja kommer knappt ihåg va ja skrivit och inte, men jag är iaf hos mamma och pappa och har varit här sen i tisdags när N blev sjuk med hög feber förkylning och halsont den stackaren, men nu är han på benen igen och ska jobba hela dagen imorgon. Duktig som han är, håvar han in stora pengar till familjen som numera kallas TNT ;) Ellerhur N. :P Ni fattar säkert mycket men tänk på våra namn i familjen så bildar vi TNT. haha så mogen är ja.

Nu skriker Theodor så ja ska gå å mata honom kommer sen

BVC

När N slutat jobbet gick vi till BVC och ja trodde nästan inte mina öron när hon sa att han vägde 4720g nu. Som han går upp i vikt :) Sen frågade ja om hon inte kunde mäta honom,sist va han 51cm och nu 54cm!
Herregud 3 cm på 11 dagar?!? Va är de i den där ersättningen? haha. Ne men de va skönt att höra att han går upp iallafall så det inte är på de andra hållet.

Sen ringde N mig vid kvart i 2 idag med en väldigt glad nyhet. han ska va ledig hela nästa vecka =)) Wieehoo. Äntligen får jag och Theodor lite sällskap på dagarna. Min rygg säger att det är väldigt bra också. hehe.

På torsdag kommer mamma och pappa hit och sen åker jag och Theodor med dom hem igen sen kommer N dit på lördag och hämtar oss. Men om vi ska stanna till söndag får vi se. Vet inte riktigt va N vill men skönt att sova där med. Då får vi verkligen vila ut och de känner man att de behövs.

Ja har även fått önskemål om att lägga ut dopkorten så att andra kan se hur dom ser ut. Och snäll som man är så klart ska ja göra de =) Ska bara fråga N hur ja får in dom här :P De va visst inte så enkelt som ja trodde. De ville inte riktigt med mig men ska höra med honom sen när han slutat spela. Kanske inte blir idag men vi får se. :)

Ja är så himla trött idag så ja orkar faktiskt inte skriva mer. Har en jättesöt bild på Theodor när han håller nappflaskan själv som ja också måste lägga ut men de får också bli senare eftersom ja inte har minneskortläsare i denna datorn.

Sov gott alla folk


5 veckor idag

Som han växer lilla knodden, redan 5 veckor och det betyder att vi började med AD dropparna idag. Frågan är hur man ska komma ihåg att ge han de varje dag, de ska bli roligt att se om min hjärna hänger med. :)

Ja och Theodor har varit hemma hos mormor och morfar 2 dagar, åkte dit i torsdags. De va mysigt och skönt att få sova, tror N tyckte de va ganska skönt att få sova ut med medans vi va där. Man behöver verkligen lite extra sömn emellanåt. Man tänker inte på de men så är de. I och med att N jobbar måndag-fredag 06.30-15.00 så får ja ta hand om lillen på nätterna och han vaknar ju när han skriker med så båda är ju helt slut :O)

Ja har nästan nyss släppt av N på jobbet, innan dess så va vi i Trönninge och fick middag. Mumsigt ;)
Nu blev ja akut sugen på cola känner ja så ja får nog ta en rudna till kylen och hämta mig ett glass iskall cola :P

Ringde och spärrade mitt visa kort idag med. Har ju slarvat bort de som den klant man är. Jaja har ändå inga pengar på de så men ändå tråkigt. Men får ett nytt kort nu inom nån dag.

Så skulle väl syster komma hit idag med, om hon inte glömt oss vill säga. :)

Ne nu blir de cola. Imorgon ska vi förresten till BVC. De va ju 11 dagar sen vi va där sist då. Undra hur mycket han har gått upp. De måste ju av en del för han har blivit väldigt rund om kinderna den lille sötingen. :)

Här har vi honom innan vi åker till trönninge, arg som ett bi :P


Dags att skriva igen kanske

Idag kom dopkorten ;) De gick himla fort och fina blev dom med. Dyra va dom också för den delen :P Så ja har skrivit alla adresser så nu är de bara att posta dom imorgon om ja hinner och har tid.
Idag är ju Theodor 1 månad och 2 dagar. Stora killen nu ju :) Snart springer han runt här i lägenheten. Han ligger i sin säng och gnyr lite så nu är de dags för mat. Han har sovit jättelänge nu. 4 timmar typ, så de blir nog ingen sömn för mig inatt är ja rädd :PIgår kollade ja och N på nån film, kommer aldrig ihåg va dom heter och den va sådär. Recensionerna läser ni på hans blogg.
Idag kom ett brev från åklagaren, han väcker åtal mot inbrottstjuven och vi ska skriva ner och skicka in va vi önskar få i skadestånd. Ja fattar inget av va som stod där så de måste vi ta hjälp av nån annan när vi skriver ner de. De ska ju skickas in inom 8 dagar. Så man har inte så lång betänketid. Ja som är så seg får skynda på lite.

Ne nu måste ja gå och ta upp lillen.

Ha en skön kväll

BVC

Glömde för tusan att berätta hur det gick på BVC för er som inte läser Ns blogg. Vilket ja tror alla gör men ändå :)

Nu vägde han hela 4110g och va 51 cm lång. Han har gått upp jättemycket i vikt på bara en vecka. Och vuxit 2 cm sen han föddes. Min lilla kille börjar bli stor. En månad på söndag, man kan inte riktigt fatta att tiden går så himla fort

Mer hinner ja inte skriva nu. Nu åker vi till trönninge. Hej svejs

Fika med syster

Idag har ja tvättat och diskat de lilla som fanns där ;) För ovanlighetens skulle vill säga, annars bygger vi berg med disk i vanliga fall. :) Theodor har varit lite gnällig idag men inte kräkt nånting nästan. Är så stolt över de lilla livet.

Vid lite i 3 bestämde ja mig för att ja va tvungen att gå en runda på stan. Så ja tog mod till mig att testa alla mina gamla jeans, men blev besviken när ja en efter en fick ta av dom igen eftersom dom inte passade. Tillslut hittade ja ett par som satt perfekt ;) Tog på mig dom och tog alla saker som man ska asa med sig när man har barn och gick mot stan.

Gick inom apoteket och köpte en salva som ska va bra mot röd rumpa. Theodor va jätteröd innan men det är fint nu men köpte en ifall de kommer tillbaka. sen gick jag till biblioteket och hämtade ut den fina boken som vi fick från BVC. :) Och efter det gick jag över gatan och hamnade hos syster.
Där fick man goda bullar som Emma hade bakat. De va mumsigt som bara den. Och Tina fick byta blöja 2 gånger på ca en kvart ;) Tur att hon tycker det är kul att ta hand om honom.

Om en liten stund nu ska vi till trönninge och äta pizza ;) Undra va man ska ta för nåt idag. Det vanliga kanske? Kebabtallrik. :) Det är favoriten helt klart. Innan va de Morris för hela slanten. Och nu får ni erkänna att ja skriver om så meningsfulla saker. haha.

Imorgon ska vi till Markaryd och äta planka, vi sover där också så att mormor och morfar får träffa prinsen, alltså mamma och pappa :) Ska bli kul att komma hem lite. De va ju ett tag sen man va där nu.

Nehe nu ska vi börja bege oss, dom ringde och meddelade att hungern va stor borta i trönninge ;)

Ja förresten, dopet är bokat med. :) Inbjudningskorten kommer inom kort.! ;)

Ha en trevlig fredagskväll.

Godnatt

Ville bara säga godnatt innan ja lägger mig. Är verkligen jätte trött nu så de får bli inlägg imorgon när vi kommit hem från BVC,
FIlmen ikväll blev nåt konstigt namn som ja inte kan komma på just nu. hahaha. Berättar imorgon.
Sov gott allihopa.

Utmaning

blev utmanad av Emma:


Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Biter på naglarna.
2. Mörkrädd
3. Panik när någon jagar mig i trappuppgångar
4. Äcklas av ormar och spindlar
5. Kan inte vara utan min latop
6. Måste ha cola varje dag :P
7. Lägger mig alldelles för sent på kvällarna
8. Kan inte kolla på skräckfilmer utan att nästan skita ner mig

Jag utmanar faktiskt bara N denna gången.

I och med att bloggen är hemlig för utomstående och alla inte vet att ja har blogg. Ja har glömt vilka som har tillgång till min blogg och vet inte många som har blogg så de blir N som får ta skiten =)

En vanlig tisdag

Ja idag har ja då inte varit lat de kan ni inte säg. Har tagit hand om min son som inte har velat sova alls, fått ha honom en stund i bärsele för att få nåt gjort sen när han väl somnade så skyndade ja mig att diska upp berget och hänga upp tvätten samt vika den tvätten som hängt på tork i 2 dagar :P
Så nu är de fint i vår lägenhet igen, ett tag till hoppas jag iallafall. N har kommit hem med en lång poch tjock sladd som ska sitta i tvn och datorn för de va nåt. Ja jag förstår mig inte på sånt så ja lämnar de till honom :P

Ska försöka hinna duscha med under tiden han är hemma, sen ska han iväg och träna ikväll och då antar ja att vår son vill va vaken hela tiden så då blir de då ingen egentid :)

På torsdag ska jag till BVC och väga lilla Theodor som snart är en månad. Anledningen till att ja skriver att bara jag ska dit är för att det tråkigt nog är så. N måste jobba så han kunde inte följa med. Men ja ska väl klara de själv ;) Denna gången ska de bli extra kul att se om han gått upp något, sist va de ju jättebra men nu måste de va dubbelt så bra. hehe. Tycker han har dragit ner på kräket, vilket är väldigt skönt. Men ska inte säg för mycket då blir de väl bara värre.
Han la faktiskt en rejäl kladd i sängen imorse kom ja på nu. De bara forsade ut, blev nästan rädd ju. :P Så mycket kräk från en så liten människa.

Ja undrar om de blir nån film ikväll? Hade varit trevligt, det är ju vår tid tillsammans som ni säkert redan läst i Ns blogg innan :P Får kolla vilka nya filmer som kommit så han får fixa hem dom.

Imorgon ska ja försöka skriva ett brev som ja skulle göra för några månader sen som ja glömt. Vika tvätt och lite så. Vilken härlig dag ja ska ha :)

Nehe nu ska ja göra annat har ja tänkt mig. Än en gång förlåt för att ja är så slarvlig och aldrig skriver nästan. Ja är bara så sjukt trött på dagarna så ibland vill ja bara sitta vid datorn och inte göra nånting alls.
Jaja ha en fortsatt trevlig dag och kväll. Får se om ja kanske bjuder på ett inlägg till senare ikväll. De vet man aldrig ;)

Hej då

Theodor 3 veckor

Japp idag är lillen 3 veckor redan. Tiden bara springer iväg ju, man hinner ju inte med själv. Sen är denna helgen redan över också så nu är de ja som tar hand om Theodor på nätterna.

Idag har jag och N kollat på Bolt och haft det mysigt med lillkillen. Han låg och mös på en filt brevid oss. Nu ligger han inne i sin säng och ger ifrån sig små pipiga ljud :P

Vi har faktiskt tänkt ut ett datum för dop nu så vi får väl ringa och se om det är ledig för oss och boka så det är gjort.  Ja har ingen aning om hur man går tillväga men tänkta ringa dig mamma imorgon och ta reda på ett och annat :P

Vi va ute och gick en runda i stan innan och passade på att gå inom jobbet och visa upp skatten för jobbarkompisarna. De va väldigt uppskattat iallafall. :)

Ne nu måste ja nog gå och lägga mig. Måste passa på att sova nu när Theodor också sover :P

Imorgon blir det eventullet stryka tvätt ( gud va himla jobbigt och tråkigt på samma gång:) )

Godnatt mina kära vänner.

RSS 2.0