Tisdag

Ja jag glömmer visst bort va ja lovar i bloggen. Skulle ju skriva om va som hände i lördags men nu är de nån dag sen så nu känns inte de intressant. Eller så har ja glömt bort en del.
Vi åkte iaf till Ljungby och Elise där vi förfestade lite innan den andra förfesten som var hos Lykke och Joppe. Sen skulle vi gå till Garvaren för att kolla på Joddla med Siv, men när vi kom ut så orkade vi helt enkelt inte gå den lilla biten så vi ringde efter taxi :P
När vi kom fram köpte vi lite cider och minglade :) Sen började dom uppträda vid 12 nångång. Ja stod först längst bak men lyckades på nåt sätt ta mig fram så ja stod längst fram med alla vännerna :) De syntes att elise hade stått där, hon såg ut som en dalmartin dagen efter. ja hade lite blåmärke men inget i jämförelse med henne :)
Ja fick minsann ett handslag av både sångaren och gitarristen. De ni :P efter de va slut åkte vi hem till Elise och somnade. Jag och Lykke iaf. Elise höll ju på lite till som vanligt. haha

Idag kom Hanna och hennes kusin på besök. Hennes kusin hade en liten bebis också som var 5 veckor. Så liten och söt :) Sen en till flicka som var 3 år. Också jätte söt. :)



Theodor fick en jättefin tröja av Hanna och kristian. Tusen tack för den igen :) Hoppas vi kan träffas lite oftare. Fattar inte varför man inte gör de egentligen. Vi bor ju trots allt ganska nära varandra.

Imorgon ska vi på babymassage igen. Undra va vi ska ha för del av kroppen denna gången. Förra gången var det benen. Kan de va så enkelt som armarna imorgon? :)  Sen ska vi till syster som fyller 23 imorgon. Hon är ett litet aprilskämt. Ne då skoja bara. Både syster och hennes pojkvän fyller nu i April så vi ska fira dem mer sen den 17e April. Då skulle vi grilla. Som ja längtat efter att få grilla.

Nicklas och Theodor är ute och går, de skulle gå och kolla på träningen och sen gå inom och hälsa på hans syster.

Nu ska ja nog resna lite i garderoben om ja orkar ta tag i de. Började lite smått innan idag. Skönt att få väck lite därifrån. Kanske kanske kanske skriver nåt mer senare. Annars sov gott sen =)

Joddla med Siv

Tänkte bara lägga ut lite bilder från i lördags innan ja ska skriva ett litet inlägg om det. Måste passa på att göra det som måste göras här hemma innan Theodor vaknar. Så därför blir det bara lite bilder nu :)


Här på denna bilden sitter från vänster, Emelie, jag (inte iordninggjord), Mia, Anna och sen Emelie. Kortet tar Elise som också är med på kortet. Emelie håller ramen med ett kort på Elise.
Ja ni som känner Elise vet hur hon är :P haha



Mia, Emelie, Jag och Elise. Förfest hemma hos Elise :)



Mia med presenten till Elise. En hjärncell :P Ja ni som inte känner Mia heller vet ju tyvärr inte hur hon är. Hon och Elise är så himla goa. sååå glad att ja fick lära känna dom verkligen. Det gäller ju även alla andra från ryssby :)



Mia, Lykke, Elise och Emelie på festen hos Lykke och Joppe. :) Söta så.

Sen skriver ja mer senare när jag fått gjort allt i hemmet.

Ha de bra sålänge

Slö

Ja jag orkar verkligen inte skriva om helgen nu, ja är så trött så ja somnar nu när som helst. Theodor har precis somnat i sin babysitter så ja tänkte bära in honom till sängen sen lägga mig själv.
Ja har viskat hela dagen, de kommer inte fram speciellt mycket ord om ja försöker prata. Hoppas de går över snart. Det är ju så himla jobbigt att inte kunna prata normalt.

På onsdag är det babymassage igen. Undra va de blir denna gången. Kankse armarna? Sen är det ju babyrytmik den 27 april, hoppas det är kul. Isåfall ska vi definitivt fortsätta med de. Åsa säger att det är bra så ja litar på henne :)

Men ja lägger in lite kort och annat imorgon så ni får hålla er lite till. Godnatt

TÄVLING! :)




Jag är med och tävlar hos Tess om en designmugg och skål från designonline.se.
va med du med och tävla HÄR

Hos Elise

Lånade datorn lite, mitt batteri är typ dött på mobilen och ja får väl köra hem snart, saknar mina små pojkar nu. Hoppas bara att det är lugnt att köra nu :) Känner mig pigg och så det enda felet är att ja inte kan prata.
Rösten är borta nu igen. tyyypiskt.

Mia har redan lagt ut bilder på facebook, ja får se va ja tog för kort igår och lägga ut dom.

ha de fint

Ja hinner med ett inlägg

Ja sitter hos mamma och pappa och väntar på mina små älskade vänner Emelie och Emelie. Dom måste duscha och göra vi sig sen ska dom komma och kolla på Theodor sen ska vi köra raka vägen till min älskade Elise i Ljungby :)
Ja fick även reda på att äslakde lilla Mia också ska vara med ikväll, då blev ja mycket lycklig igen. hehe. mycket älskade vänner va? Ja jag saknar dom mega mycket så det är nog därför.

Theodor ligger och sover i sin vagga. Han provade sin nya babysitter idag och tyckte väldigt mycket om den. Han pratade och skrattade för fullt min goa lilla unge.Visst känns det hårt att åka ifrån honom så men ja vet om att han är i tryggt förvar så ja är inte de minsta orolig för den skull.

När ja vaknade imorse så va mycket riktigt min röst borta som jag sa igår Ulrika :P Då blev ja lite rädd och tänkte hur tusan ska detta gå ikväll. Det är så typiskt så de finns inte. Men nu börjar den så smått komma tillbaka, så ja hoppas ja kan ha lite röst kvar tills ikväll. Hostan har kommit nu iallafall och det är ganska jobbigt de me. Men men får se de positivt. Ja får umgås med mina söta vänner hela kvällen. Om inte Elise får för sig att dricka lite sambuca eller va de heter.
Ni som va med vet va som hände. haha roliga minnen.

Ne nu måste ja kila igen, ska sminka ansiktet lite. Kanske tar en bild när allt är klart om ja har tid och lust innan. Man är ju lite stressad och så nu innan man kommit på plats :P

Ha en riktigt trevlig lördag allihopa. Hörs senare eller imorgon

Ett snabbt inlägg

Måste bara skriva ett snabbt inlägg så ni vet att ja lever. Började kl 2 idag så syster kom vid 1 och passade Theodor tills Nicklas slutade jobbet vid 3. Det gick bra att jobba fast jag är sjuk och slut i huvudet, gjorde inga större misstag idag som sist när jag tappade ner hela växelkassan med enkronor i en halvfull papperskorg. :P Skratta ni men ni kan tro att de va inte så roligt att leta upp allihopa. Sen hände de samma sak lite senare den kvällen fast som tur va så va inte papperskorgen ivägen den gången :)

Det enda jobbiga med ikväll var att min röst försvann mer och mer så nu kan ja knappt inte prata längre. Fattar inte varför de blir så med mig när jag börjar bli hes, de går alltid så långt så ja inte kan prata. Det är ju så himla typiskt när man ska träffa vänner som man inte sett på över 2 år. Suck.
Jaja vi får väl viska lite lätt (om man nu kan de på en fest) :P

Theodor ska ju som sagt sova hos sin mormor och morfar imorgon, många kanske tycker att det är tidigt att lämna bort en 3 månaders bebis för att roa sig, men ja anser att varför inte? Hans mormor och morfar vill så gärna ha honom i och med att dom sällan får träffa honom eftersom det är en bit att köra, sen vill ja väldigt gärna träffa mina kompisar när do är samlade för engångsskull.
Detta är ju inget jag gör varje helg som ni kanske förstår men tycker att de nu kunde vara trevligt och Nicklas tycker väl att de ska bli roligt att kunna umgås med sina vänner så dom får göra va dom vill. De blir ju mer sällan nu när man har barn. Men man vill ju ändå försöka.

Ne nu ska ja minsann leta upp kläderna ja ska ha på mig imorgon, de hade ja ju helt glömt av. Va tråkigt, ja som inte har så roliga kläder. Har dock en reservplan och det är såklart Elise garderob som hon har lovat att ja får kika i :)

Sov gott allihopa så ska ja se om ja hinner med ett litet inlägg imorgon,tror dock att de kan bli svårt men ska försöka.
Kram på er

Ingen förbättring

Ne nu är ja nästan ännu mer förkyld än igår, helt tom i huvudet. Ska jobba imorgon hela dagen så ja hoppas att förkylningen blir lite bättre. Syster ska passa Theodor från 1 tills Nicklas kommer hem.
Sen ska ju Nicklas med jobba så då får farmor och farfar ta hand om den lille spillevinken :)

Innan idag var ja ute och åt lunch med Ulrika på blue thai. De va mycket gott, vi åt så vi höll på att kräkas :P Men de va trevligt ändå. Gick inom H&M också, där hittade jag dopkläder till Theodor och en ny mössa. Kunde inte motstå frestelsen helt enkelt.

Efter det gick vi till apoteket och där shoppade ja loss och hade trevligt tills ja kom fram och skulle betala. haha så pinsamt men pengarna räckte inte, fast de löste sig ändå för ja råkade ju ha mina sista 300kr i plånboken. Det är dyrt att skydda sig mot graviditeter. Om ni undrar så va det en p-stav ja hämtade ut. över 1000 kr kosta den. Sen när am ska sätta in den får man inte ens spruta längre. Ne då ska de räcka med lite salva utanpå huden.
Ja jag säger inte mer än att ja kommer nog avlida den dagen.

Nu ska ja och Nicklas slå på en film och slappa lite innan en jobbdag imorgon.
Sen kommer lördagen och det betyder massa mys med vännerna :)

Kommer lägga upp lite bilder sen när ja skriver nästa gång, Och kan säg redan nu att de kan hända att ja kanske inte skriver imorgon eftersom ja jobbar hela dagen.
Sov gott allihopa

Trött och sjuk

Ja nu kom förkylning till mig. Det började igår och nu är ja superförkyld. åhh ja orkar bara inte med det. Känner mig helt död. Sitter och väntar på att Theodor ska vakna så ja kan ge han mat och sen gå och lägga mig. Han skulle ätit vid 10 men sover han så får han sova tills han blir hungrig så sover han längre inatt.

undra hur det ska gå imorgon, ja menar man har ju inte speciellt mycket ork när man är sjuk. Men men vi får se hur det går. ja får göra mitt bästa helt enkelt.

Var på babymassagen innan idag. De va hur mysigt som helst och det märkte man att Theodor med tyckte. Efter det så gick vi iväg för att äta lunch som jag skrev i nåt inlägg innan. Åt jättegod potatisgratäng med rostbiff. De va riktigt gott faktiskt. Då vet man var man ska gå om man vill äta gott till lunch :)

Imorgon blir det nog lunch med Ulrika om hon inte glömt mig :P

Ne nu orkar ja inte skriva mer. Näsan rinner och ja känner hur varm ja börjar bli. eländes elände.

Sov gott allihopa, hörs imorgon

Månadens blogg

Glöm inte bort lilla mig, ja behöver ju era röster nu, ligger lite under måste ja ju säg. Den som leder har 11 poäng och jag har 2 poäng tillsammans med restan typ. Kom igen nu och ge mig en liten röst. Snäälla :)

Gå in här och skriv en kommentar om att ni röstar på mig så är ni jätte söta.

Kram

Ett litet inlägg

Ja skriver lite snabbt medans Nicklas bytar blöja och tar på Theodor pyjamas för nu ska vi kolla på bedtime stories. Hoppas bara Theodor kan somna så vi kan förstå va filmen handlar om. :)
Nu kom pojkarna och Theodor ser inte de minsta trött ut om ja ska va ärlig. Han är så himla stark i sin lilla nacke.

Imorgon ska vi på spädbarnsmassage, de ska bli himla roligt och intressant. Dom säger ju att bebisarna verkligen älskar det. Undra hur Theodor tycker det är. De får ni veta imorgon. :)
Efter vi är klara där ska Jag + Theodor, Åsa + Leo och Malin + Julia ut och äta lunch. kul att träffas lite då och då och se va som hänt och lite så.
Deras bebisar kom i december så Theodor är minstingen i gruppen fast ändå stor om man kollar på vikten :P

Ne nu ska vi kolla på filmen.

Ha en trevlig kväll

I sin nya kläder

Theodor har sina fina kläder han fått av tant Ulrika :) Ser ni som han trivs =) Skriver mer senare har lite jag måste göra nu. ha de bra sålänge


I sina fina kläder han f¨tt av Ulrika

The Friendly Ninja Award

Fick en liten award från Nicklas, en Ninja award ;)




Tackar så mycket för detta och ger denna till Emma & Sofie :)

Ny vecka

Idag har jag varit på efterkontroll på MVC, de va väl intressant ett tag tills hon undra om hon fick göra en gyn undersökning men då sa ja stopp. :P de ville ja då inte va med om och hon sa sen att det är frivilligt så de tackar ja för. Fy för sånt.
Nu ligger Nicklas inne i sovrummet med Theodor och myser efter en lång dag på jobbet. Så det kan han väl få :) Ja lagar mat och sitter vid datorn samtidigt. Springer fram och tillbaka mellan sakerna. De funkar prima :)
Kom ju på att ja måste skriva mer i bloggen. Har varit så trött på sistone så ja har bara velat sitta framför datorn och glo istället.

Hoppas ni har läst Nicklas blogg så slipper ja skriva om det som hände med Theodor. Lat som ja är. Och nu kom jag på att ja inte skrivit nån förlossningsberättlese heller. När ska man orka med allt? :)

På lördag ska ja till mina underbara vänner i ljungby, ska kolla på joddla med siv förstår ni. Fast de visste ja inte fören Elise sa de igår. Det ska bli jättekul att få träffa dom igen. De va minsann inte igår de. Emelie kommer ner från Eskilstuna med så verkligen jättekul ska de bli.

Här kommer en bild på Theodors nya våroverall han fått av sin mormor och morfar

min sötkorv

Undra om det kanske blir en film ikväll? Nu ska ja iallafall väcka pojkarna så vi kan äta. Iallfall min stora pojk :=)
hejsvejs

Fullt upp

Ja jag jobbade ju som sagt hela dagen igår så då kunde ja inte skriva nåt och idag har vi varit hos svärföräldrarna och Nicklas har varit super duktig och tvättat bilen utvändigt och invändigt. Duktig pojke.

Men det jag skulle säg är att ja inte kan skriva mer nu heller, måste sova för ja ska på efterkontroll på MVC imorgon kl 9. Usch ja är faktiskt lite nervös för det. Vill inte egentligen men antar att man måste tyvärr.

Ne nu måste ja gå och lägga mig.

Vi hörs imorgon allihopa. Sov gott

Natten

Ja måste verkligen gå och lägga mig nu och imorgon jobbar jag hela dagen så då kan ja inte skriva något. Men du som har kommenterat min blogg som heter Anja, ja kan inte komma till din blogg? Det står att den inte är registrerad, hör av dig om du ser detta.

Och ni andra får sova så gott, ja ska krypa ner jämte min underbara son som varit inne på akuten idag. Berättar mer sen om inte Nicklas skriver om det nu. Han skriver nåt för fullt iallafall =)

Godnatt

En present

Måste ju visa var Theodors morfar har köpt till honom. :)

Hans nya babysitter ;)

Den kommer han ha kul i =) Den är ju bättre än vår egen för den här har ju såna roliga saker som hänger ner som han kan kolla på. Det blir perfekt.
Längtar till vi kan komma hem och testa den med ju. Brukar åka hem med jämna mellanrum, så vi får se när jag dyker upp nästa gång. Har ju en Nicklas som får va själv när vi åker så det är ju synd om honom med samtidigt som han får vila lite extra när vi är borta.

Nu ligger båda killarna inne och sover och här sitter jag när jag med borde sova. Men går jag och lägger mig nu så ligger jag bara och vrider och vänder mig hela tiden. Det är fruktansvärt jobbigt så ja stannar uppe lite till. Kanske har tur så Theodor vaknar när han ska och vill ha mat. Halv 12 har det gått 4 timmar. Ja vi får se helt enkelt.

Imorgon ska vi till Theodors farmor och farfar och hälsa på, det börjar bli en tradition nu att åka dit varje fredag ;) Mysigt.

Godnatt ni som ska sova

BVC och psykologen

Ja psykologen skulle prata med oss i föräldragruppen. Det gick ju bra men ja fattade inte riktigt va det gick ut på. I slutänden fick vi iallafall veta att hon fanns där på BVC om  vi behövde prata.
Men det va ganska roligt ändå när jag tänker efter för det hon frågade och sa stämde så bra med verkligheten och hos oss.
Nästa gång blir det babymassage och det är på onsdag. De ska bli himla roligt, dom säger ju att bebisarna älskar de. Hoppas Theodor med gör de ;) Och så hoppas ja självklart att Nicklas kan följa med den gången. hoppas hoppas.

Idag känner jag mig helt slut, men har ändå hunnit med en liten del av allt som ska göras. pust. Sitter och lyssnar på nicklas musik och nu kom en riktigt gammal låt fram. Auqa, haha. Nicklas nicklas. Här hittar man dit rä'tta ja. Ne då skoja bara.

Nehe nu vakna Theodor igen efter 20 min vila. På det igen.

Ha de fint

Titta mormor och morfar!

Ville visa upp den fina jackan Theodor fick av er på BB. Nu passar den mycket bättre även fast den är lite stor. Men ni märker väl skillnaden från första gången han hade den på sig? När den gick ner till fötterna som en klänning =)
Här kommer bilderna.

min guldklimp <3Sötnosälsklingen

Skriver mer imorgon efter att vi varit på BVC med föräldragruppen. Ska prata med psykologen där imorgon.

Sov gott allihopa

Och så hände det igen

haha det är så himla roligt detta alltså. Kanske bara jag som tycker det men igår så satt vi och åt här hemma allihopa. Mamma pappa Nicklas och jag. Då berättade jag om alla Nicklas nätter som han pratat och gått i sömnen. Ena gången var han påväg upp mot lampan som står vid min sida av sängen och jag frågade såklart vad han  höll på med.
Då får man till svar att han ska begrava lampfoten. haha
En annan gång märker jag att han är borta när Theodor skriker, jag kollar på klockan som är halv 3 på natten. Går ut för att göra iordning Theodors mat och till min stora förvåning är Nicklas fullt påklädd med 2 mackor i handen och fint uppdukat för frukost framför datorn. haha då skrattade jag ganska mycket kan ni tro.
Men så hände det inatt igen, och detta vet han  inte om ännu för jag har inte berättat det än. :)

Ja kunde inte riktigt sova men Nicklas och Theodor sov så gott. Nicklas hade sin arm över Theodor så jag flyttade den lite försiktigt och sen efter ett tag börjar han dra i Theodor och då frågar jag va han håller på med. Hans svar blev:

Ja ska flytta han dit bort
Jag- varför det?
Han- Ska sätta honom på pappret
Jag- Vilket papper?
Han- Ja alltså jag ska kopiera, typ som till word (de programmet i datorn)

Sen sa jag bara men Nicklas du sover ju och då verkade de som att han vaknade till för han sa nåt att han var klarvaken och lite sånt. haha. Han är rolig min pojkvän, alltid nåt nytt att säg när han pratar i sömnen. Kul att se om det blir nåt inatt med. haha.

Nu väntar jag på att han ska komma hem så jag kan laga mat, sen ska vi gå ut en runda på stan och även gå inom jobbet och hälsa på efter lite önskemål om det ;) Sen blir det film ikväll. Hoppas bara Nicklas kan hålla sig vaken denna gången :)

Vi fick veta domen idag. villkorlig dom fick han och det tycker ja är helt okej ändå. Vi fick skadestånd och nu är allt över. Tacka gudarna för det och hoppas att de aldrig händer igen.

Nu ska ja gå och stänga dörren för det börjar dra kallt ;) Ses och hörs

Kändisdubbelgångare

Hittade en sån här på någons blogg så jag var bara tvungen att testa. hehe =) Måste återgå till Theodor nu men skriver mer senare idag när det är lite lugnt och jag har gjort alla mina sysslor ;)
Ha en skön dag i solen







http://www.myheritage.com/collage

Fotografen och BVC

Idag har vi hunnit med ganska mycket ändå känner jag. Jag mamma pappa och Theodor körde hit så vi va i lägenheten vid 1, sen lagade jag mat och mamma fixade med våra gardiner och gjorde fint i lägenheten ;)
Vid halv 4 gick vi bort till fotografen som skulle fota Theodor, bilden ska komma i tidningen sen om några veckor. Efter det var det snabba ryck till BVC och barnläkaren på 2 månaderskontrollen.
Allt såg jättebra ut med Theodor så hon hade inget att klaga på sa hon ;) Han vägde 5880g och var 58 cm lång nu. Han är minsann inte så liten längre.

Imorgon har jag tänkt att ringa runt till allt som ska göras. puuh det är mycket att tänka på nu när man har barn. Men han är så söt min lille pojke. <3

Nicklas är och spelar match, får verkligen hoppas att det går bra idag och att han inte ringer snart och säger att han har gjort illa sig igen. De får inte hända igen. Ja sa till han att ta de lugnt men känns inte som att de spelar nån roll att ja säger de. Han gör som han vill ändå ;)

Ne nu ska ja fortsätta med mitt. Skriver mer senare

Statistiken i bloggen

Det är lite skillnad på statistiken på besökare nu och för några veckor sen. Kul att många hittar hit och att flera är återkommande ;) Lite roligare att skriva om det är folk som orkar läsa allt skit med.
Nu ligger Theodor och sover i vaggan med musik på med. Han blev lugn såfort vi satte igång en skiva.
Imorgon ska alla åka hem till vår lägenhet och vi ska nog träffa syster med föhoppningsvis. Kan ju aldrig träffas annars hon bara pluggar och pluggar ;) Duktigt av henne.

Imorgon är det mycket som ska hinnas med. När Nicklas kommer hem från jobbet ska vi iväg och fotografera Theodor sen ska vi på 2 månaders kontrollen vid 20 över 4. Emellan allt detta ska vi ringa rätten och höra va domen för inbrottstjuven blev samt om vi fått nåt skadestånd. Hoppas att man får veta allt imorgon.
Kommer uppdatera er om allt detta imorgon om jag hittar nån tid för det :) Mycket som händer på samma gång i mitt liv. hehe.

Ska fortsätta att lägga ut auktioner på tradera såfort jag orkar. gud vilket jobb det är. Men när man går hemma om dagarna och inte får några pengar så får man försöka tjäna på annat vis ;)

Ne nu gnyr lilleman där borta i vaggan. Dags för ryggen att bli sämre. Tack för oss. :P

sötaste

Tusen tack babe

Visste inte om att Nicklas satt och höll på med min blogg fören jag gick in och såg att de va ovanligt höga siffror på besökare. haha då började jag ana va som hände.
Vips så fick jag en helt ny blogg och jag är jättenöjd verkligen. Trodde inte det skulle bli så bra. Tack så mycket för hjälpen babe. Nu ska jag gå in till lillen som ligger fint i vaggan och sover. Säga godnatt sen snart sova själv.

Godnatt alla, vi hörs igen imorgon. Ny dag nya tag ;)

Min lilla solstråle

Tänkte bjuda på lite kort på Theodor. Speciellt för Tina som inte fått träffa honom på ett tag nu. Varsågoda ;()





min söt
sötmina sötsötaste

Månadens Blogg

Jag är med och tävlar om månadens blogg på Shibbys blogg www.metrobloggen.se/shibby
Vill ni rösta på mig så skriv en kommentar i shibbys blogg. :)

Tack på förhand :)

Goddag

Idag sitter vi hemma hos mamma och pappa, eller Theodor har precis fått mat så han ligger och sover i vaggan. Jag sitter och håller koll på en auktion som ska gå ut om några minuter.
En jättefin babysitter som pappa ska köpa till Theodor om vi vinner auktionen då vill säga. Kan ju finnas många luringar där ute sdom ligger och smyger på den precis som jag ;)

Ja har själv lagt ut lite kläder men mera kommer när jag har tid och orkar. Det är verkligen mycket jobb med det där Tradera, men samtidigt är det så himla kul att följa sina auktioner på slutet när det ibland bråkas lite om dom :P

Det var en överraskning att vi skulle komma hem idag så dom visste inte om det. Snacka om att dom blev förvånade när vi kika in genom dörren :) Så nu ska pappa bjuda på pizza. Ska bara vänta på auktionen sen ska ja köra och hämta.

Skiver kanske mer ikväll. Är ju inte så aktiv här inne som många redan märkt. Men ska bli bättre nu.

Hej

Träffen med andra bebisar

Idag träffades vi från föräldrakursen hemma hos Åsa som bor på samma gata som vi =) Så det va inte så långt att gå precis. hehe. Nästa gång ska vi träffas här hemma men vi bestämde inte datum helt, men mellan månadg och onsdag nästa vecka.
Då får vi nog köpa hem lite pålägg eller nåt. :P Har inte så mycket i vår kyl då vi har sagt att vi måste spara pengar och storhandla när vi behöver. Innan handlade vi nästan jämt, och sånt vi inte egentligen behövde slank ner i matkassarna. Men nu får det bli ändring på det.

Men det var ju inte det jag skulle skriva om utan träffen hos Åsa. Vi var bara 3 mammor där för dom andra 2 hade inte svarat men vi får se om dom läser sin mejl innan nästa gång när vi ska ses.
De va så roligt att få träffa dom andra bebisarna så att dom fick träffa varandra med. Vi satt oich pratade och fikade, thoedor sov nästan hela tiden men de fick han :)

Ne vet inte riktigt va ja ska skriva mer om det men det var iallafall jätte trevligt och självklar så glömde ja kameran =( Får ta kort när dom kommer hit nästa vecka istället.

Nu kommer Nicklas hem från träningen, med ett skadat ben, igen =/ Fast nu var det andra benet. Ska man ha otur så varför inte spä på med extra mycket :P

Får gå och ta hand om honom nu. Ha en trevlig kväll allihopa.

Glömde berätta

Theodor har sovit hela natten :)) Från halv 12 till halv 6 sov han. så himla duktig vår pojk. Kan kanske varit för att han nästan inte sov nåt alls igår men man kan ju hoppas att han har satt det i rutin. hehe.

Nu måste ja böra på mina saker för nu har han somnat den lilla parveln. Men känner jag honom rätt så vaknar han snart igen så ja måste lägga på ett kål nu känner ja.

Hörs

Theodor 2 månader

Grattis till min lilla pojke som blir 2 månader idag ;) Han ligger brevis mig i babysittern och pratar och skrattar för fullt. Så roligt att han härmas ibland med. Så skrattar ja så skrattar han med ;)

min sötnos

Igår va vi på BVC. det va föräldraträffen eller va de nu heter. Vi skulle vara 5 i vår grupp men en hade förhinder, men vi fick en bra grupp iallfall =) En av dom som gick föräldrautbildningen med mig var där med och det är henne vi ska till imorgon, när alla som gick föräldrautbildningen ska träffas. :) Nu har ja ju redan träffat 2 av dom 3 som ska komma men de ska bli himla kul ändå.

Ja har ganska mycket att göra idag så ja kan tyvärr inte skriva så mycket. Måste skriva ett brev som jag dragit ut på nu i fler månader. Sen måste ja tvätta diska och lite annat smått. Men nu blev Theodor lite arg här så först är det honom ja ska ta hand om :)

Ha en bra dag

Ny vecka

Nu är det ny vecka igen och man kan undra vad världen har att erbjuda denna vecka. hehe. Ja sitter iallafall och glor på internet. Inte för att de finns så mycket att titta på här egentligen men skönt att slappa. Theodor sitter med mormor vid datorn och kollar ;) Det låter som att dom har roligt iallfall.

På torsdag ska vi som gick ihop på föräldrakursen träffas. Ska bli himla kul och se hur allas bebisar ser ut och hur det går för dom. Man kanske får några bra tips med, vem vet ;) Ja behöver ju inte gå så långt, den ena mamman bor på samma gata som vi fick jag veta igår. Så där blir ingen motion där inte. Usch va jag är lat egentligen.
Får nog börja ta tag i de snart. Men tycker det är så tråkigt att träna så de finns inte, fast jag måste ju erkänna att när jag väl kommit igång brukar ja tycka att det är väldigt roligt ändå :P

Hmm ja undrar om jag har något annat på schemat denna veckan, ja kan inte komma på att ja bestämt nåt speciellt, men det märker vi.

Theodor är så himla snäll, igår sov han nästan hela dagen och skrek inte alls mycket. Han sa bara till när han va hungrig så fick han mat sen somnade han nästan direkt. En riktig liten guldklimp :) Undra när han börjar sova hela nätterna.
Nicklas är på jobbet som vanligt den stackaren. Men nån måste ju göra de. Ja ska förresten jobba den 21 mars, ska bli himla roligt faktiskt.

Skriver mer sen om jag hinner och orkar. Ha en trevlig måndag allihopa.

Bad i diskhon

Ja som rubriken säger så fick lille Theodor bada i diskhon här. hehe han va så himla söt och man såg att han tyckte om det. Nu har ju såklart Nicklas tagit med sig kameran när han åkte hem så ja kan tyvärr inte bjuda på nån bild från detta men kanske han kan skicka över en sen när han kommit hem.
Mamma kom hem in vid 8 precis när Theodor började skrika och tog med honom ut så vi skulle få sova lite till. När vi blev väckta av mamma så va klockan halv 1 :P Så vi fick sova ut ordentligt. Det behövdes kan jag säg.

Ikväll ska ja bara ta de lugnt, sitta vid datorn, se om det går nåt bra på tv. Klockan 8 är det ju herre på täppan och det vill ja helst inte missa :)

Ne nu ska ja fixa med lite annat. Vi hörs gott folk

I barndomshemmet

Ja nu är vi hemma hos Theodors mormor och morfar. Han ligger i sin nybäddade vagga och myser.
Nicklas slipar på sina intervjufrågor och jag sitter här och tänkte blogga lite innan vi ska äta fruktsallad. Nu hojtar dom att det är klart, så nu måste ja äta.

Så nu va det nere i magen med. Mums va gott det va. Mamma gör nåt gott med glassen med hon vispar i grädde så det blir som mjukglass. jättemums ;)

Theodor ligger i mormors knä och äter, han är så nöjd så. Pappa tog premiärrundan med honom. Ni som inte vet så råkade pappa ut för en olycka för några veckor sen och bröt benet på 3 ställen. Idag när vi kom hit så blev ja så förvånad när han stod utan kryckorna. Duktigt av honom ;)
Så när pappa fick honom i sin famn så somnade han lite igen. Han trivdes där. Lille snäckan.

Innan i morse så var vi på frukostvisningen på jobbet. Filmen var Män som hatar kvinnor och den va riktigt bra verkligen. Och känner jag min pojkvän rätt så kommer han att recensera den sen så ni kan kolla där. Fast där är väldigt många som redan sett den. Och ni som inte har sett den, se den! :)
Under tiden som vi va där så ställde syster och Kalle upp och passade Theodor. Han hade varit jätte snäll sa dom så då vet man att dom kan ha honom. :)

Min blogg ska snart göras om av Nicklas. Han är duktigt på det. Men nu ska ja göra lite annat.

Ha en trevlig dag


Fredag

Det är en bra dag. För då vet man att Nicklas kommer vara hemma lite med :) Han kommer vilken minut som helst och jag sitter vid hans dator så ja får kanske flytta mig snart. hehe.
Theodor ligger inne och sover och jag har gjort allt ja ska utom att dammsuga. Ja vet inte va det är men ja tycker att det är så grymt tråkigt att göra de så ja väntar alltid med de till sist och då är man så trött så man orkar inget. Ja jag vet jag är lat ibland ;)

Här är mina små stjärnor <3

mina fina pojkar. :)



Nu kom han hem här helt sliten och dan :P Men söt ändå.

Bye bye for now

Godmorgon

Eller ja god förmiddag kanske =) Ja har varit uppe sen 8 och för er som inte känner mig kan ja säg att de är då inte vanligt, innan sov ja till 11-12 :P. Men nu när man har en bebis så har man inget val helt enkelt . hehe.
Idag jobbar Nicklas som vanligt sen ska vi åka till trönninge och hälsa på där ikväll. mysigt ;)

Imorgon ska vi på personalvisning på bio. Män som hatar kvinnor. så syster ska passa Theodor medans vi är där. Vi va ju alltid på bio innan vi fick honom. Nu är det lite svårt för man vill ju inte lämna bort honom så mycket. Men nån gång då och då kan det va mysigt att få komma iväg och kolla på en bra film.

På schemat idag är vika nya tvätten och hänga upp de som ligger i maskinen som har varit klart i en timme :P Sen diska det lilla som finns i diskhon och eventuellt hinna med att dammsuga vårt otroligt skitiga golv.

Så det är bäst att återgå till arbetet nu. Har ju många timmar på mig innan Nicklas dyker upp så det är skönt. Nu har Theodor somnat med såg ja så nu smiter ja.

Ha en trevlig dag

Theodor påväg till mormor och morfar ;)

Ännu en torsdag i livet.

Tycker att det är torsdag varje dag :P Ni tycker väl jag tjatar hela tiden när jag säger att veckorna går så himla fort. Men ja kan inte låta bli att skriva om det hela tiden för man blir ju fascinerad. hehe.
Just nu är jag mitt uppe i mitt storstädande. Har hunnit med att diska, koka alla nappflaskor och nappar, bäddat sängarna och tömt papperskorgarna. Kvar att göra är den tråååkiga tvätten som hänger där inne i storarummet och bara väntar på att bli vikt och sen måste ja verkligen dammsuga. Dammtussar i varenda hörn typ :P. Sen ska ja tvätta. Fattar inte för ja tvättar varje dag minst en maskin men ändå så är tvättkorgen full varje dag. Suck.

Nicklas ringde innan och får kanske jobba över. Men det är bra då får ja lite mer tid att städa på. Sen ska han väl vila innan han ska träna ikväll. Ja det är mycket som händer i hans liv :)

Ne ja kan faktiskt inte sitta här längre nu för det finns faktiskt risk att man fastnar här.

Ha en skön torsdag så hörs vi kanske senare under dagen. ;)

Öppen för alla

Ja nu mera är bloggen öppen för alla som vill läsa mitt otroligt intressanta liv =) Ja skrev det med ironi fast när jag tänker efter är det faktiskt ganska intressant numera.
Vi har ju en liten son som växer och växer. Varhje dag är det nåt nytt som händer med honom tycker ja. Idag kom dom första tårarna ner för hans kinder. De va lite sorgligt att se men då vet man att de funkar som det ska :)

Nu hör jag lillen inne i sovrummet, ja vet precis va han vill ha sagt med sin lilla ljuva stämma. Så nu får ja allt resa mig upp ur denna sköna soffa och värma hans lilla mat.

Ja skriver mer imorgon och vill ni veta mer om hur det gick på BVC idag så hänvisar jag till Nicklas blogg. :)

Sov gott

Dopkorten

Nu har ja äntligen tagit tag i detta och här kommer dopkorten =)

Utsidan på dopkortenInsidan på dopkorten :)

Va det inte något annat med ja skulle lägga ut bild på? Hmm ja kommer inte ihåg nu men ska tänka på de :P
Imorgon är det rättegången. Ja är lite nervös nu känner ja. Det ska bli så skönt när det är över.

Hej

2 Mars

Tiden går ju i 190 måste ja nog allt säg. Redan mars?!? Måste kolla upp när jag hade efterkontrollen och när föräldragruppen började och allt det där. Mycket som måste göras. Och nu kom ja på att jag måste ringa lönekontoret. Har rint dom 2 ggr redan men blivit vidarekopplad och sen sa dom att ja skulle ringa vid 12 tiden så nu får ja nog allt ta och ringa så ja inte glömmer det.
Ska se om ja kanske kan få lite mer  pengar från försäkringskassan. Ja blev så chokad när jag fick utbetalningen. De va ju ingenting =(

Igår blev Theodor 7 veckor. :) Vi bäddade ner honom mellan oss inatt, de va så himla mysigt. Vi låg där alla 3 i dubbelsängen med varsin kudde och varsitt täcke. Dock har ju Theodor allt i miniformat :P

Ne nu måste ja ringa mitt samtal så ja inte glömmer de. Sen ska vi väl iväg och handla. Ersättningen börjar ta slut nu.

Ha en trevlig dag. :)

Smart

Ja när man tänker några dagar så kommer man på det man letar efter. I detta fallet va det datumet jag såg theodor le för första gången. Ja tänkte och tänkte va ja gjorde den dagen. Nu har ja äntligen kommit fram till att de va den 6e februari. :) Nu skrattar han varje dag. Han är så himla söt.
Ja la honom i sängen innan och satte igång sängmobilen. Den har typ olika djur som snurrar runt, oj va han skrattade och pratade. haha de va så himla gulligt. Hann filma lite iaf. :P

Nu kom syster och Kalle på besök så ja får va lite social mayby. :)

Ja och mamma va i Tyskland igår med men skriver mer senare.

Ha en trevlig afton.

RSS 2.0