Nya ord att lära

Här ska läras in nya ord minsann, men gud va svårt det är med vissa ord alltså. Det är ju inte så att man går och säger fyy vad jag känner mig adipös eller jag har lite cyanos. :) Mest sjukhussnack det där och betyder fetlagd och blå naglar/läppar. jaja de kommer så småningom. På fredag ska vi ta venprover och träna att sätta kateter och lite sånt. Ser fram emot det fast jag måste erkänna att jag är sjukt rädd för att sticka någon så ja kanske svimmar :S
Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite så att jag inte halkar efter nåt. Förstå vad mycket man missar om man är borta en lektion. Inget att rekommendera om man vill klara kursen utan att slita ihjäl sig.
Till middag sen tänkte jag göra en fiskgratäng, vet att Nicklas har sagt att han inte tycker om det men tror fortfarande att han sa det för att han va sugen på nåt annat så jag ska minsann få han att äta min fiskgratäng. Vi behöver äta mer fisk här hemma, vi är alldeles för slarviga med det.




Den ser sjukt god ut och så kommer inte min se ut men man kan ju önska att den hade sett ut så :)

Verkligheten

Idag känner jag mig mycket bättre om man jämför med de andra dagarna. Bara min äckliga hosta som sliter på min hals kvar. Gick heldag i skolan idag och det gick jätte bra, fick lite repetition från en del andra kurser idag och det är alltid välkommet i min hjärna. Tror att denna kursen kommer vara riktigt bra. Tyvärr fick vi inte veta våra praktik-platser idag för det var inte riktigt klart, jag är ju så nyfiken men får hålla tummarna att han hunnit med det tills imorgon.
Nu ska jag göra en kasslergryta till min älskade pojkvän och son som också har den där äckliga hostan. Familjen sjukling här ja.

Skoldag numero 1

Tur att vi inte började förens halv 1 idag kan jag säga, Vid 4 inatt hade jag 40 graders feber och knaprade alvedon så ja lyckade få ner tempen till 38.4 innan jag va tvungen att köra till skolan. Kan inte påstå att det är så optimalt att gå till skolan med feber och sjukt irriterande huvudvärk.
När ska detta släppa? Ja hoppas de går över nu snart för imorgon kör vi igång med en heldag i skolan så då vill ja gärna va lite piggare så ja får inte nåt av de som sägs.


Idag fick vi iallafall rangordna från 1-3 vilka praktiksplatser på sjukhuset som vi vill ha mest. Ja valde 1. Infektion 2. Akuten, onkologi 3. Blodsjukdomar. Det ska bli roligt att se om ja fick nåt av de men egentligen kvittar det mig bara jag får vara nånstans på sjukhuset för att få uppleva deras jobb. Ser fram emot det, det värsta är bara att man börjar jobba kvart i 7 och dagis här i trönninge öppnar inte förens halv 7 så ja hoppas hoppas nu att Nicklas och svärfar kan ordna lämningen dom dagarna där de krisar. Vill ju inte hålla på att krångla med dom de första jag gör. Det här med öppetider på dagis är ju så olika från dagis till dagis, en klasskompis har sina barn på dagis där dom inte öppnar förens halv 8?!? Lite väl sent då de flesta börjar jobba vid 7. Vissa har det bra och öppnar redan klockan 6, hade varit helt perfekt i vår familj eftersom Nicklas börjar halv 7 varje morgon.

Nåväl imorgon är en ny dag som jag hoppas blir en bättre dag än idag.

Sick and tired

ursäkta min dåliga uppdatering här inne, men när jag kom hem från jobbet i fredags kände jag mig väldigt konstigt så jag gick och la mig direkt. När jag vaknade på morgonen hade jag 38 graders feber som jag förskte få ner med panodil men istället höjdes tempen. Som mest hade jag lite över 40 grader så igår låg jag och sov heela dagen och då menar jag verkligen hela dagen. Va uppe i ca 15 min och försökte få i mig maten som Nicklas hade lagat till oss. Kommer bild på underverket sen.

Idag hade jag 39 grader när jag vaknade så nu ligger jag med fönstret helt öppet för att ja ska kylas ner. Kan ju inte va sjuk imorgon första skoldagen. Så typiskt isåfall. Men jag ska ta mig dit, antar att vi ska välja praktikplatser på sjukhuset som vi ska ut på om 2 veckor.

Jobb

Efter nästan 2 veckors ledighet ska jag nu jobba, känns lite tungt faktiskt men behöver alla pengar jag kan få så det är bara att göra det. Imorgon åker vi till Markaryd och hjälper till med det sista i flytten.


Theodors första dagis-dag idag och lämningen gick över förväntan. Inga skrik eller gråt men lite svårt att släppa taget med en gång :) Nu ska jag äta lite och göra mig klar för en lååång jobbdag på vår kära biograf.



Torsdag

Idag händer det inte jätte mycket här hemma, håller på att städa lite mellan varven men annars är det jätte lugnt idag. Man får passa på att vila nu innan allt med skolan kör igång så man kan fokusera sig väldigt noga på det :)
Kan inte fatta att jag bara har en termin kvar nu, det har gått i 190 hit.


Theodor har gått utan blöja hela veckan och bara använt blöjan när han ska sova. Det har inte hänt en enda olycka på hela veckan me idag hände det faktiskt. Men en gång på 4 dagar är super bra. Jag är stolt över min lilla parvel :)


Nu ska jag fortsätta här med städningen så att jag hinner det och laga mat innan en trött Nicklas kommer hem och vill äta innan träningen ikväll :)

Klippning

Jag och Nicklas har pratat om att åka och klippa Theodor, ja tycker att det är ganska dyrt med barnklippning så ja kom på den briljanta ideén att jag kunde klippa honom själv. Det var en upplevelse i sig. Ja tänkte att om han inte sitter still och lyder och det ser förjävligt ut så får vi ju åka till frisören med honom ändå.

Han satt så fint och ibland när han trodde att jag var klar sa han ohh nej inte mer. haha min sötnos. Såhär blev resultatet, lite svårt att se kanske för jag glömde ta en före bild men ni som brukar se honom vet ju att han  var ganska långhårig vid detta laget :)



Onsdag

Ja då var det redan onsdag och skolan närmar sig med stormsteg.Låg och tänkte på praktiken som vi ska ha v 37 på sjukhuset. Ja ser fram emot det jätte mycket men usch för att vara där 4 veckor! Hade räckt med 2 kan jag tycka, och hade man sluppit jobba helger utan betalt så hade det varit det bästa men så funkar det ju tyvärr inte. Det är bara att gilla läget.

Sugen på bio med men vet inte vilken jag skulle vilja se denna gången, men framför allt vet jag inte när jag skulle ha tid för att se den. :) På fredag blir det jobb på bion men det är nog ganska lugnt där nu, det har det varit i veckan iallafall. Fast det är ganska drygt att bara sitta där och glo på varandra och inte ha något att göra. Vem vet, det kanske kommer super mycket folk om det är dåligt väder :)


Här är Nicklas och Theodor, man behöver väl inte fundera på om Nicklas är pappa till honom eller inte? :)

Göra om?

Sitter och är sugen på att göra om lite på Theodors rum, plocka bort en del leksaker som är sönder eller som han blivit för stor för. Har gjort det ett par gånger innan men nu behövs det verkligen. Ska se om man kan få rummet att bli lite större genom att möblera om lite för nu känns det väldigt trångt där inne.

Va ska man laga för mat idag tills Nicklas kommer hem tro? Har så dålig fantasi så det blir alltid det vanliga. Får se vad det blir idag men tror att det får bli något med köttfärs faktiskt.

Sedan har jag varit klumpig igen och uppdaterat min telefon så alla mina telefonnummmer har försvunnit så ni som tycker att ja ska ha ert nummer igen kan ju få skicka det :)

Trevlig kväll på Bulls

Nu är man hemkommen från en super trevlig kväll på bulls med brudarna. Skönt att få träffa dom igen efter en sommar helt utan dom. :) Bestämdes en resa till gekås innan detta året är slut, förhoppningsvis i oktober blir det en favorit i repris med stuga men även badtunna denna gången tänkte vi oss.




Lets go out




Såhär fick det bli idag, nu ska jag snart köra och hämta upp Reneé och sen vidare in till stan och möta upp dom andra flickorna. Kul kul! =) Funderar på att klippa mig by the way. :) Har en aning om hur jag vill ha det men får se.
Hej på en stund

Ut på stan

Ikväll ska jag ut med mina fina flickor och äta någonstans i stan, kan det bli bulls tro? :)Får väl passa på innan uteserveringarna försvinner för detta året. Annars har gaston så sjukt god hamburgartallrik, just love it!

Nästa vecka börjar skolan och Theodor börjar dagis igen efter 5 veckors ledighet, undra hur detta ska gå? :S Hoppas han tycker att det är roligt att vara tillbaka även om det är lite förändringar när han kommer. En del av barnen som gått tillsammans tidigare ska nu splittras och dom som är 3 år eller äldre ska gå på en annan avdelning medans de mindre barnen är på en och där kommer även 5 nya barn skolas in såg jag. Spännande med nya barn :)

Ha en trevlig kväll allihopa, nu måste jag kila och göra mig iordning för kvällen.



Såhär satt Theodor hur länge som helst igår efter att vi kommit hem från Malmöfestivalen :) Han satt och kollade film med ballongen i handen. haha


Malmöfestivalen

Vid halv 11 hämtade vi upp challe och begav oss till malmö för att gå på festivalen, sjukt mycket folk men väldigt trevligt och skönt att komma iväg lite. Vi gick runt och kollade och sedan åt vi thai buffe och blev proppmätta. Va jobbigt att gå efter det :)

På hemvägen somnar jag och vaknar upp av att killarna sitter och gapskrattar, de visar sig att vi kört en halvtimme åt fel håll. haha så smarta :) Vi kom iallafall hem tillslut och nu sitter vi bänkade framför tvn. Theodor har valt film och då fick det bli svärdet i stenen.

Helt slut

Efter 2 dagars flytt är både kropp och själ helt slut. Orkar inte göra många knop idag inte. Imorgon ska vi åka till malmö och gå på festivalen där, har aldrig varit där under festivalen faktiskt. Ska bli roligt, hoppas bara ja slipper köra. =/
Skulle bara in och skriva ett litet inlägg för jag orkar verkligen inte mer idag. Ska gå och göra välling till min lilla stjärna och hoppas på att han vill sova snart :)
Ha en skön helg

Markaryd

Sitter i soffan och väntar på att min lilla sömntuta ska vakna så vi kan åka till Markaryd och hjälpa till att flytta alla lådor och det lite mindre. Nästa helg ska allt det stora flyttas och sen ska det städas. Wiee va jag ser fram emot städningen, nooot! :P Men har själv alltid fått hjälp med det i mina hundra flyttar så det är bara att ställa upp :)


Såå idag kanske det inte heller blir så mycket av mitt skrivande eftersom vi kommer ha fullt upp med flytten. Det ska bli roligt att se hur det kommer bli i det nya huset, tror att de kommer bli kanon!


Svärmor ringde innan och bjöd oss på kräftskiva den 2 september, längtar redan sjukt mycket efter kräftorna och hennes goda sallad med massa gott i :) Dagen efter är det bröllop på schemat vilket ska bli himla roligt, Nicklas kompis som gifter sig med sin Sofie.



Halvvägs

Nu har jag kommit halvvägs i mitt putsande. :) storarum och vårt sovrum är klart och egentligen vill jag inte visa dessa bilderna men känner att nis ka få se hur skitigt vi har haft de några månader för att vi inte haft tid/orkat göra nåt åt det. riktigt hemskt!





Hoppas ni ser de fina resultatet :) Men gjorde kanske den största tabben man kan göra, satte mig ner och vila lite innan jag ska ta resten. Hur ska ja komma upp härifrån och ta tag i de sista?!? Ne ja måste helt enkelt, kan ju inte lämna halva huset smutsigt. :)
Sen efter det ska jag laga lite makaroner och köttfärssås, lagom kul att göra mat till sig själv då. :P

Slött

Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen men har inte suttit så mycket vid datorn sedan Nicklas åkte. Dom har det toppen bra i Tyskland iallafall så ja undrar om dom vill komma hem?!? :)
Igår var sötaste Ullis här och sov över, vi kollade på a walk to remember och krängde snacks, de va nog den finaste film jag sett i hela mitt liv, grät mig igenom halva filmen och det hör inte till vanligheterna faktiskt.
Idag ska jag försöka putsa våra otroligt skitiga fönster så att man kan kolla ut snart igen, sen skulle ja behöva göra rent i akvariet men det lämnar jag nog till Nicklas som kan det bättre än mig. Vill ju inte förstöra nåt.
När jag körde hem Ullis idag så körde vi och handlade lite och då hittade jag den här otroligt söta toalettsitsen till barn som jag bara var tvungen att köpa. :) Hoppas den får Theodor att vilja kissa ännu mer på toan nu :P



Goodbye my love

Då har Nicklas lämnat boet för att bege sig ut i stora världen, lite orolig är man allt över honom men han har 3 eller 4 till som åker med så dom klarar sig nog ;) Det kommer vara tomt här nu nästan en vecka men jag har att göra minsann. Har precis dammsugat överallt, utom på Theodors rum för det skulle Nicklas göra.




Såhär såg han ut innan han åkte iväg och när han dammsög på Theodors rum, hans nya tröja jag köpte till honom på lager 157 i borås. Billig fast dyr på samma gång. :)
Idag har Theodor tjatat om att åka till mormor och morfar, han vill åka nu nu nu men säger att vi ska åka imorgon men då vill han inte. Det är nu eller aldrig som gäller för den lilla envisa killen. Undra vem han har fått envisheten ifrån?!?
Min bärbara har Nicklas tagit med sig till Tyskland så jag skriver såfort jag får tid över, måste ju umgås med min lilla älskling. Han sitter just nu och tittar på svärdet i stenen. Ny favoritfilm :)




Theodor hjälper till att städa när han känner för det :)

God kväll

Hemkommen från jobbet som har gått toppen bra ikväll. Tiden har känts vääldigt lång bara fast det bara var jobb från 16-22 som gått så bra. Nu är mitt semester vikariat slut och jag kan inte fatta att ja ska få va ledig i nästan 2 veckor. Om det inte ringer någon som vill att jag ska jobba vill säg.


Här hemma har det städats och rensats hela dagen, så skönt att få ordning på sina saker och kunna hitta lättare. Fick rengöra tvättmaskinen idag med. Kläderna började lukta unket och jag har inte förens nu fattat att de kanske ska rengöras lite då och då i det där tvättmedelsfacket. Sen när det var gjort körde jag en tom maskin med klorin och därefter en tom maskin med vanligt vit-tvättmedel på 95 grader.
Får hoppas att den unkna äckliga doften försvinner för det är inte roligt att hänga upp helt nytvättad tvätt som luktar skit. Nåja nu ska ja snart krypa ner i min goa säng och sova till 6. Bara 3 timmars jobb imorgon, så skönt!


God natt på er allihopa, hörs imorgon!

Godmorgon

Då har snart halva augusti gått och skolan närmar sig med stormsteg. Jag har lite svårt för att bestämma vad jag ska välja vid det individuella valet, det står mellan psykiatri och utvecklingsstörning men tror det kommer sluta med psykiatri eftersom det är de jag har varit nyfiken på längst.
Pratade med en jobbarkompis om det och som hon sa, det går ju att jobba på gruppboende fast man läser psykiatri men däremot så kan man behöva psykatrin om man vill jobba med psykiskt störda människor så därför tror jag att det blir det. Får se lite när vi går igenom kurserna i skolan.


Idag händer nog inte jätte mycket här i trönninge, Nicklas packar sin väska tills han åker imorgon och sen får vi väl städa lite här. Förstår inte att det kan bli så skitigt direkt efter man har städat, så tråkigt.


Theodor pratar för fullt nu och vi fortsätter att potträna honom, vissa dagar går bättre än andra. Tror att han tycker om att jävlas lite med ibland, det känns lite så. Snart dags för dagis igen efter 1 månads uppehåll under sommaren vilket jag tror kan vara bra för vild-djuret :)

Film

Det blir the licoln lawyer ikväll och jag hoppas att den är bra, den hade fått väldigt bra kritik iallafall. Det återstår att se. Theodor springer rundor här hemma och ibland lägger han sig hos mig och kollar på tecknade pippi som han har fått av moster och Kalle, den går på repeat här. Snart kan jag filmen utantill så ja hoppas att han vill byta favorit film snart.
Imorgon blir det ett skönt 16-22 pass på jobbet vilket betyder att jag kan få sova liiite längre på morgonen. :) Det gillas! Sen på måndag är det 7-10 som gäller, sånt gottepass när man bor nära jobbet.


Nu ska vi sätta igång filmen här.


Lördagsmys

Slutade jobbet vid 4 och har suttit i soffan sedan dess, kollar på ullared. Väntar på att pizzorna ska anlända och sen blir det kanske en film om vi orkar. Både jag och Nicklas är super trötta. Nicklas har spelat match idag och skadat lilla tån så han haltar runt här och jag säger att fotboll är farligt för honom :)
Dagarna går fort och på måndag jobbar jag min sista dag för denna sommaren. Ska bli så himla skönt att bara få vara ledig lite innan skolan sätter igång igen. Jag ser ljuset i tunneln. Åker antagligen hem till mina älskade föräldrar på måndag, annars blir det tisdag. Får hjälpa till lite i flytten kanske, tur att dom inte flyttar så långt :) Ska bli mysigt att träffa dom igen i vilket fall som helst. Har jobbat så mycket att ja inte haft tid till något egentligen. Får se om det blir nåt mer inlägg idag Ha en bra lördag allihopa

God morgon

Igår var jag återigen väldigt trött så det blev inte så mycket skrivande av. Efter jag slutade jobbet åkte vi ut till stugan och målade. Jag målade plankor, Nicklas målade på stugan, svärfar isolerade och Theodor sprang rundor :) Sen grillade vi och fikade innan vi körde hem igen, helt slut var vi allihopa.
Nu ska vi äta frukost sen eventuellt åka och tvätta bilen om jag orkar, usch den här eviga tröttheten tär på mig. Osocial är mitt namn and i hate it!
Jaja jag ska iallafall jobba hela helgen så egentligen borde jag kanske vila upp mig lite så jag orkar med det. Börjar se att det ljusnar för mig iallafall. Vet att jag jobbar till den 15e sen har jag inget mer jobb inplanerat, iallfall inte inom vården, sen får jag väl ta upp mitt bioschema och kolla av det med så ja inte missar nåt. För någon tjänstledighet har jag då inte fått ännu fast jag sa till om det i november.
Nehe nu står frukosten på bordet så nu ska jag göra familjen sällskap. Nicklas klagar på att jag är en datornörd men vad gör man inte för er läsare :)



Ut på äventyr

Nu har jag precis slutat jobbet och sprang in och snodde Nicklas dator för att snabbt göra ett inlägg innan vi ska åka och jobba lite i stugan. Jag skriver mer om det senare när vi kommer hem för vi måste åka och handla mat nu som vi ska ha med oss.
Hoppas att vädret håller sig till det bättre så vi slipper regn och rusk. Ikväll laddar jag om batterierna för att orka jobba hela helgen.
Hörs senare!

Lugn kväll

Ligger i sängen med min bärbara och tvingas kolla på fotboll. Usch tycker inte alls om de :P Men man får ju ställa upp för laget här hemma. Fast när jag vill kolla på något så är det inte fullt lika roligt att låta mig göra det.
Imorgon ska jag jobba 7-10 sen ska vi åka till svärföräldrarnas lilla stuga mitt ute i skogen,vi skulle visst ta emot 2 ton sand?!? aja de blir nog bra, ja kan nog kratta jag ;)
Nu ska vi äta tonfiskmackor och sen blir det väl sängen för min del. Nicklas har ju fortfarande semester, känns som att han har varit ledig i flera veckor nu, inte för att det är jobbigt, tvärt om. I like it! :)
Theodor somnade till pettson och findus, han var super trött idag eftersom han inte har vilat middag. Det är mer och mer ovanligt att han gör det nu. Vet inte om det är bra eller dåligt?!?
Och angående filmen vi såg igår, super 8, så kan jag tyvärr inte säga så mycket för jag somnade en stund in i filmen. Får se hela en annan dag istället. Det lilla jag såg var helt okej så det var inte det som var anledningen till att jag somnade. Det är allt jobb som sliter på mig :)

Hemma

Nyss kommit hem från jobbet, var en alldelles lagom dag idag. 7-12.45 :) Imorgon blir det ännu kortare dag. Skönt att man har hela eftermiddagen att göra saker på. Direkt när jag kom hem började jag städa för Nicklas hade börjat på det. Man kan aldrig slappna av känner jag.
Snart får man väl börja på middagen också, idag blir det biffar med nypotatis och brunsås, mumsigt! Tänkte att jag skulle lämna över matlagningen till Nicklas, han måste lära sig allt :)


Theodor sitter i soffan och kollar på katten findus, han är änsålänge superduktig när det gäller att vara utan blöja. Vi bara sätter på den när han ska sova eller om vi ska åka iväg. Hoppas att han snart börjar säga till på dagis med när han behöver gå på toa. Han börjar bli riktigt stor nu mitt lilla hjärta <3


allmänt

Bion igår var inte så bra som jag trodde faktiskt, det är absolut ingen film man behöver se på bio. En hemmakväll och den filmen hade räckt gott och väl. Lite rörande film och lite sjuk. När Nicklas kommer hem från träningen ska vi nog kolla på super 8 om han orkar. Vi missade ju den när den gick på bio. Kanske ska göra några varma mackor och gosa ner sig i soffan, undra om man Nicklas vågar sig på de? :) Han är duktig på att laga mat om han bara lägger manken till.

Bjuder på några bilder sen vi va på high chaparral för 2 veckor sen.



Min prins

Jobbar och sliter med mammas cykel som hade fått punktering.


Hemma från jobbet

Äntligen tog denna dagen slut, känner inte att det har varit särskilt jobbigt att vara ute och jobba men att sitta på möte i 2 timmar är jobbigare än man tror. Har huvudvärk och är allmänt trött, som vanligt. Hade tänkt lägga ut lite bilder men sitter på min bärbara dator och där finns inga kort alls.
Nicklas ska iväg och träna senare så då tänkte jag sitta ner i lugn och ro och lägga in lite kort. Imorgon blir det återigen att gå upp tidigt för att jobba några timmar, hoppas att huvudvärken har släppt tills dess.


Nu ska jag vila lite medans Nicklas ska laga mat. Undra va det blir för gott :) Kan det vara makaroner och korv tro? :)

Tall Ship Races

Vädret ändrade sig snabbt från super fint och soligt till regn, men det gick över ganska snabbt.

Biomys

Det passa ju ganska bra med bio en dag som denna, det mullrar ute och regnet öser ner. Vi har precis grillat karréskivor med klyftpotatis och bearneisås till, det var mumma. Nu sitter jag i soffan mätt och belåten och väntar på att vi ska köra in till stan. Theodors farfar kommer hit och ska passa busungen som springer runt i sina små kalsonger. Han sköter änsålänge sina behov på pottan.

Vi kom överens om kronjuvelerna tillslut så det får bli den ikväll, hoppas den är så bra som jag tror.


GENRE: Drama

HANDLING: Ett triangeldrama som tar sin början när den unga Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.

SKÅDESPELARE: Alicia Vikander, Björn Gustafsson, Bill Skarsgård, Michalis Koutsogiannakis.


Återkommer med bedömning av filmen senare eller kanske imorgon.

Utanför polisen

Jag och Theodor sitter i bilen utanför polisstationen nu. Väntar på Nicklas som varit olydig :) ne då han ska fixa ett nytt pass tills dom åker till Tyskland för det var tydligen tvunget om man inte har ett internationellt körkort. Så dumt att man inte vara kan använda sitt vanliga svenska körkort! Vi har varit nere vid hamnen och kollat på båtarna och sagt hejdå till Colombias skepp när dom gav sig iväg. Det var väldigt mäktigt och snyggt när alla stod uppe på masterna klädda i flaggans färger.

Nu när Nicklas är klar ska vi åka och handla mat sen köra hem och laga den. Förhoppningsvis är det Nicklas som är kocken idag :) får se hur detta slutar men han vill lära sig och det säger jag ju inte nej till precis. Hade varit skönt att slippa laga all maten ( ja, jag har gått hotell restaurang och tycker att det är kul, IBLAND!) :)

Besökare

Blir imponerad över mina besökare igårkväll. 54 unika besökare och 100 sidvisningar på bara några få timmar :) ja det är inga kissie siffror men jag är nöjd. Skryt. Får se hur många som håller sig kvar i bloggen framöver =) Idag blir det nog en runda in till stan, tall ship races. Har inte varit där någonting eftersom jag har jobbat så vi kanske får se avseglingen iallafall.

Ikväll blir det någon bio men har inte kommit överens om vilken vi vill se. Jag röstar på kronjuvelerna eller bridesmaids. Får se va det blir. Nu ska jag fortsätta att kolla på pippi långstrump med min lille kille. Uppdatering kommer senare

Morgondagen

Imorgon ska jag försöka lägga in lite bilder på Theodor för er som inte sett honom på länge :) det händer mycket här, han pratar för fullt och vi håller på att potträna honom igen. Det går väl sådär men vi ger inte upp i första taget.

När jag jobbade innan idag pratade jag med en jobbarkompis om hus och hur dyrt det är, jag berättade att jag ville bygga mitt egna hus och sätta en egen prägel på det och klagade på hur dyrt det kommer att bli.
Hon hade precis gjort det och det var inte alls så dyrt som jag hade trott så nu har jag varit inne på en hemsida och hittat mitt drömhus som jag bara måste ha! eller vi såklart :) Kollar man på hus här runt om i halmstad så finns det inte många som ligger under miljonen och då kan man ju lika gärna bygga ett själv har jag insett.
Hittar man bara en billig tomt så jäklar. *drömmer*
Mitt enda krav egentligen är att det ska ligga här i trönninge nånstans eller i närheten, här är perfekt för barn att växa upp. Inte mitt inne i stan men inte heller så långt därifrån.




Fick schemat för 3e och sista terminen på undersköterskeutbildningen i fredags, det såg väldigt bra ut då jag inte ska läsa arbetsmiljö och säkerhet och därmed får en lugn start. Vecka 37-40 är det dags för 4e praktikplatsen och den ska vara på sjukhuset, Spännande!

Schema v.32

 



Här har ni mitt helt underbara schema för veckan som kommer. Kan säga att mitt schema förra veckan var bra mycket jobbigare än denna veckans. Hade en dag där jag jobbade 15 timmar förra veckan, efter den dagen var jag praktiskt taget döende. Jag har ändå turen att ha en underbar pojkvän som låtit mig få sova lite extra de dagarna som varit värst.
Tur att han har semester :) men snart lämnar han oss och åker till Tyskland nästan en hel vecka. Vad jag och Theodor ska göra då återstår att se, någon dag ska han vara hos sin mormor och morfar iallafall så jag kan jobba om det kommer något.
Jobbnarkoman huh? :)
Har så mycket jag vill berätta för er sedan sist jag skrev ett inlägg men har varken ork eller tid till det så det får bli härifrån och framåt jag kommer skriva om. Glöm inte att kommentera om ni vill och skriv gärna om det är något speciellt ni vill läsa om så kan jag kanske skriva några rader intressant fakta ;)
Vi har iallafall skaffat nya kompisar i form av fiskar, Nicklas köpte dem någon dag innan vår semetser började v 30 så vi hade fiskvakt medans vi var borta. Min kära svärfar tog hand om dom, men när vi kom hem så var 2 krabbor döda :P En av krabborna hittade jag nere i förrådet när jag skulle prova skor, den var helt uttorkad. För en vecka sedan köpte vi 2 nya krabbor som tyvärr lämnade jordelivet idag. Vi kan helt enkelt konstatera att vi inte ska ha fler krabbor framöver även om de är ganska fina att titta på i ett akvarium.




Ja, jag vet jag är ingen mästerfotograf, men det får ni helt enkelt stå ut med här :)

Dags att börja skriva igen kanske? :)

Har legat och funderat på bloggen ett bra tag och bestämde mig idag för att ge den en chans till. Det kan vara ganska trevlig att läsa bloggar iblandar själv ett fåtal bloggar som jag följer och tycker är intressanta.
I sommar har jag haft ett semester vikariat i hemtjänsten och nu är det bara en vecka kvar innan jag får lite ledigt innan skolan börjar igen.
Det känns faktiskt väldigt skönt att slippa jobba sen och bara fokusera på plugget den sista tiden :) Är klar undersköterska i Januari 2012 så det närmar sig med stormsteg.
I veckan blir det antaligen bara jobb för min del, lyckades få ledigt imorgon så jag har en ledig dag i veckan iallafall.
Nu blir det plankstek och mys med Nicklas och en super trött/tjurig Theodor.


En gammal bild sedan vi var hos tina och kalle och åt planka :)
Jag ska verkligen försöka blogga lite nu mellan varven så ni vet vad som händer i mitt liv :)

RSS 2.0