tomt

har inte skrivit på länge nu. Har haft fullt upp. Hjälpt till att packa hemma hos föräldrarna och varit på soptippen med ett fullproppat släp och sen har vi varit i falkenberg och hälsat på där. mysigt mysigt.
Nu ska ja snart börja jobba och det känns väldigt hårt just idag. Det är så himla fint väder så nu hade man velat ligga ute och solat. Helst nära en pool :)

Tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jobbet eftersom bloggen varit tom ganska länge nu.
Fick en jättesöt tröja av Theodor idag på mors dag. sötnosen där. Va ett kort på honom och under stod det Jag älskar dig mamma. :)

Måste kila nu om ja ska hinna.

Skriver mer imorgon så blir de väl lite bilder med :)

Ändrade planer

veckan blir inte som planerad. Tänker ställa upp hemma hos mina föräldrar och hjälpa till med packningen. dom ska nämligen flytta närmre oss :() Så vill åka hem och hjälpa dom eftersom det är ett helt hus att packa ner :) Och dom ska snart vara ute.

Theodor sitter här brevid i sin babysitter och är inte speciellt nöjd. ja väntar på att Nicklas ska komma hem med lite som han handlat så maten  kan bli klar. Väntar på pastan.

Ne nu får ja gå och ta hand om min lille gnällspik.

Hörs senare om jag hinner mellan varven :)

Godnatt

Nu ska jag hoppa i sängen. Är mega trött och skulle gjort massor idag som inte blev av. Ska till bvc imorgon och det hade jag helt glömt av så vi får hoppas att ja inte glömmer de imon igen. De va föräldragruppen som ska träffas och prata om Olycksfall tror jag det var denna gången.
Låter ju inte allt för kul men det är säkert nåt bra man måste veta så.

Nehe vet inte va ja ska skriva, är för trött.

Hörs imorgon.

helgen i bilder

Här kommer kort på min lilla ängel... <3




Sen i fredes efter Nicklas match så gjorde vi planka och dom blev mega goda verkligen. Titta och njut :)
 efterrätt blev det fast vi va proppmätta. De fick bli chokladpudding. De va längesen vi åt det sist så det var extra gott :)

Lördagen träffade vi Tina och Kalle för att äta och gå på bio.



Tina och Kalle berättad ehur himla goda hamburgare som serverades där men jag var skeptisk till det. Men nu såhär i efterhand kan jag säg att de va en av dom godaste hamburgare jag någonsin smakat på. Gastons är verkligen att rekommendera. Det är dyrt men säg var det inte är det nånstans här. På pizzerian kanske :)

Theodor har precis somnat efter lite gröt så nu tänkte jag göra det jag skulle gjort för längesen. Diska bädda och allt sånt skoj. Isch. Men han har inte sovit något innan så ja har inte kunnat.

Hörs senare.

Hemma

Kom hem från jobbet för en timme sen. Då väntade lasagne på en hungrig Tittie. :) De va smaskens vill jag lova. Nicklas kockkunskaper börjar smyga sig fram nu. Ja tror han bara har ljugit för mig hela tiden om att han inte kan laga mat. Han är ju snart duktigare än va jag är som gått hotell/restaurang :)

Ledig imorgon och då blir det massa mys med min älsklingskille. <3 sen jobbar jag på tisdag och sen i helgen. Lördag söndag tror ja.

Theodor va så fin idag när han kom och hälsade på mig på jobbet. Hade en så gullig kofta, vi har tydligen haft den när vi va små. Jätte söt verkligen :)

Är mega trött så ja ska snart gå och sova. Ville bara skriva ett snabbt inlägg innan. Bilderna som jag lovat kommer imorgon hoppas jag. Väntar på att tackkorten ska anlända så vi kan få iväg dom med. Sen har jag beställt ett silverhalsband med mitt namn på från USA som ska komma närsomhelst. Kuligt :)

Sov gott alla


Tävling

Jag är med och tävlar om 500 kr hos babykungen.se hos www.market2Member.com
"Världens bästa sida för att tjäna presentkort eller kontanter"

Lördag

ja orkar inte skriva om allt som hänt för jag är dödstrött men bara för att skriva nåt så ni inte tröttnar på mig så kan ja säg att jag har varit hos frisören och klippt mig. Tog en bra bit och ska färga de senare när ja har tid. Tänkte blonda slingor nu till sommaren. Har blivit sugen på att klippa lugg med men får se.

Innan de gick jag och Nicklas en snabbis på stan. Köpte 5pack strumpor till lille Theodor :) Sa slipper han använda för små strumpor hädanefter. Vi gick till blue thai och åt lunchbuffé som var vår frukost.

Senare på kvällen träffade vi syster och Kalle och gick till Gastons och åt en underbart god hamburgartallrik. mums mums. Bilder från det kommer imorgon om jag hinner. Ska ju jobba hela dagen så inte säkert att de blir imorgon. De märker ni.
Halv 10 var det dags för biobesök. Vi hade siktat in oss på änglar och demoner men de va fullt så då fick det bli Natt på museet 2 :) Den va helt okej, lite roligt emellanåt :)

Efter det gick vi raka vägen hem och nu vill ja verkligen sova. Trött efter en lång dag men utan min lille godbit som är hemma hos sin mormor och morfar och blir ompysslad. Galet va man kan sakna sin lilla filur. Nån längre tid utan honom går ju inte de märker ju jag de.

Ne godnatt nu måste jag sova om jag ska orka med en hel dag på jobbet imorgon :)

Hos mamma och pappa

ett snabbt inlägg. sitter hos mamma och pappa. Vi har varit på en mini marknad idag. Åt korv och munk och köpte lite godis. Nyttiga vi är :P
Innan idag klippte vi gräset här hemma. De tog ju en evighet men de blev himla fint. Mest Nicklas som gjorde allt men man försökte ju hjälpa till lite då och då :)

Ikväll blir de en bra film och marknadsgodiset. Sen blir det bara slapp slapp. Ja är så himla trött.
Orkar inte lägga in några bilder idag. Gör de imorgon antagligen.


Ha en trevlig kväll

Kameran va hemma

De är jag som är blind, eller Nicklas som lägger på fel ställe men den va hemma iallafall =) Han har rensat i kameran men lyckades hitta nåt kort :)







Nu börjar ja snart jobba. Har förberett mig med att proppa i mig panodil och smörja med voltaren. Hoppas de går bra. Sen jobbar ja inte fören på söndag så då blir de ledigt. Hem till mamma och pappa imon när Nicklas slutat jobba. Sen är han också ledig ska bli så skönt att äntligen få umgås lite. Vi träffas ju inte ofta nu kan ja inte påstå. Även om det är varje dag vi ses så kan vi inte göra nåt eftersom det är sena kvällar osv.


Nu ska ja göra lite annat innan jobbet och vila armen lite.
Hej

En stund för mig själv

Theodor har precis somnat så nu har ja min stund för mig själv att göra de ja vill här hemma. Eller vill och vill :P Måste göra heter de. Så ja blir inte långvarig här inne för man vet aldrig hur länge han vilar. Ibland länge ibland väldigt lite.

Ja skulle ju lägga ut lite bilder på Theodor idag med men när ja ska ta kameran så är den borta?! niiiicklas. Nu har han tagit med den till jobbet. Antar att han ska ta kort på nåt där och använda i sin blogg kanske? Vet inte va han kommit på för idé nu :)

Ja får helt enkelt lägga ut bilderna senare om ja hinner. Ska ju jobba idag och då börjar ja lite efter 4. Imorgon är det mammaträffen, ska bli himla kul. Tänkte gå inom H&M på vägen hem sen och köpa nån body eller nåt till Theodor. Fixk nån rabatt där för längsen som gav 50% så då får man väl helt enkelt passa på innan de går ut :)

Ne nu ska ja minsann jobba på lite här hemma.

Armen värker men kan ju inte göra annat än proppa i mig panodil.

Hej sålänge

Kul att höra från dig Magda :)

Kommentarer

Jätte kul med kommentarer verkligen :) Men ibland är de folk som glömmer skriva vilka de är eller kanske inte vill :) De är lite synd. Man kan ju inte svara då. Men men hoppas på fler söta kommentarer. Tack för alla iallafall :)

Har precis duschat. Theodor har varit mega gnällig idag, Nicklas fick i uppdrag att ta honom i den där selen (kommer inte på va den heter) och gå ner och slänga vår ihopsamlade skräphög som har legat där innanför dörren hela dagen. Tyckte de kändes lite väl ofräscht nu. :) Sen va han uppe på vinden och hämtade Theodors matstol så han premiär satt den idag och det gick riktigt bra. Imorgon kan ja lägga in lite bilder på de med så ni får se. hehe

Min axel,arm, ja hela höger armen från skuldran och ner till fingrarna värker. Har tagit massor av tabletter för att lindra lite men tycker faktiskt inte att dom hjälpt speciellt mycket om ja ska va ärlig. Undra va de kan va. Nicklas trodde att de kunde va nån inflammation och nåt annat kommer inte ihåg va de va mer.

Nu är de värsta ovädret ute. Hörde bara en smäll på rutan och de va hårt regn som smattrade. Jisses vår fårskinssfäll ligger ute. Har legat på tork i 3 dagar och nu får den ligga lika länge till antar ja. haha.

Ne nu ska ja göra mig iordning för kvällen och natten. Har inget mer att skriva för tillfället heller så :)

Sov gott alla

Dagen

Ja det är sköönt att ha en ledig dag sen ska ja jobba imorgon med. Måste leka med Theodor lite nu innan ja kan skriva vidare för han skriker som ja jag vet inte vad...

Nu ligger han under babygymmet och leker så då hinner ja skriva nån rad. Men han brukar inte vilja ligga där nån längre stund. Jaja. Min arbetshelg är över och nu sitter jag här hemma helt slut. Har fått jätteont i min höger arm. De börjar vid skuldran och strålar ner i hela armen. Kunde knappt sova igår så ont som ja hade.
Tog 2 panodil vid 6 när Theodor skulle äta och somnade om sen igen och då va de bra men nu börjar de komma tillbaka igen så ja får nog ta 2 till nu. Undra va de kan va för skit.

I fredes när vi va och åt pizza hos svärföräldrarna så va Theodor polis :) kommer kort på honom då med.
Idag måste ja även fixa tackkorten. Allt blir framskjutet när de gäller mig och Nicklas. Får skärpa oss nu. Får ta och fixa lite här hemma nu medans lillen är lugn. :)

Hörs


Min lediga dag

Äntligen lite ledigt. Säger ja som har jobbat 2 dagar bara :P Men det ska bli skönt för sen jobbar ja lördag söndag.
Nicklas och Theodor ligger i sängen och vilar/sover. Ja sitter här och passar på att skriva ett inlägg innan dom vaknar för sen ska vi iväg till svärföräldrarna och äta pizza har ja fått veta =)
Ja har egentligen inte så mycket att skriva om. De har varit jobb och kommer va jobb nu i helgen. Ska skynda mig hem imorgon så ja inte missar hela melodifestivalen.

Kanske skulle gå och leta upp lite kläder som man ska ha på sig med. I vinden är det kallt känner jag men solen lyser så fint så.
Inga kort på länge. Ska skärpa mig på den fronten men inte just nu :) Har faktiskt nästan inte tagit några kort på Theodor. Tråkigt och ja kommer ångra de senare men får börja va lite mer aktiv med de nu.
Kan hända att ja skriver några rader ikväll om vi kommer hem i vettig tid. Annars blir det sängen direkt. Och nu vet ni varför ja inte kommer skriva i helgen. Jobba tidigt till sen kväll.

Tjao

Mitt i natta

Ja här sitter jag men borde definitivt va på en annan plats av lägenheten nu. I sängen! Va så glad när ja kom hem för jag är ledig imorgon och då tänker man att man kan va uppe lite längre men glömmer att man måste upp tidigt ändå. Man har liksom inget val där :)
Tänkte bara skriva att de gick bra på jobbet, mycket folk idag igen. Mycket att göra men kul.

Sov gott

Tävling



Jag 'är med och tävlar om dessa fina byxorna hos madebyme

Mammaträffen

Ja tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan ja ska på jobb. Theodor och Nicklas sover så då får ja passa på :) Träffade mammorna idag kl 11. Vi gick en runda och pratade massa roligt om förlossningar så den rundan kändes som att den gick mega fort. De va trevligt som tusan :)
efter de va vi hungriga och gick till asian palace och åt mat och pratade lite till. Sen gick jag och Emma lite på stan och uträttade lite ärende så de va skönt att få gjort de man skulle.
Vi gick till kappahl och hittade såna söta hakklappar där det stod My dad is stronger than your dad. :) Söta.

Sen vandrade jag och Theodor hem och nästa mammaträff blir på onsdag nästa vecka. Samma tid, samma plats :)

Nu måste ja plocka iordning lite här hemma innan jag cyklar till jobbet. Kankse skriver nåt senare men det är tveksamt. Igår när jag kom hem från jobbet kändes de som att ja skulle dö nästan. De va mycket att göra igår. Men det är kul.

Ha de fint

Akuten

Ja dit fick ja minsann köra igår med min urinvägsinfektion. Helt plötsligt fick ja mega besvär. Ja som trodde att ja skulle klara mig utan dyra sjukhusbesök. Så där försvann 300 kr plus medicinerna som kostade 65 så de va ingen billig vistelse men ack så nödvändig kände ja.
Nu sitter ja här och njuter av att inte ha ont. Ska faktiskt ta en liten tablett nu för de känns som att de är tid för de. Ska äta 1 tablett 3 gånger om dagen i 5 dagar. Ja herrejösses hur ska ja komma ihåg alla dessa tabletter.

Igår när Nicklas kom hem så sprang ja och öppna dörren. brukar stå och spana när jag hör hissen för då brukar de va han. När han kommer in får jag en stor jättefin bukett blommor och ett kuvert med 3 tialotter och en 500ing i. Ja tänkte först efter om de va nåt speciellt men han sa att de va en sommarbukett och de andra fick ja för att jag är så duktig här hemma sa han.
Underbaraste pojken ja vet och Theodor då med såklart. Ja blev jätte glad verkligen. Hade inte en aning om det så de va rikigt kul. Sen hade han en liten paket till Theodor på hans 4 månaders dag. När jag packade upp den och visade honom den så började han skratta direkt.  Han tyckte att den va riktigt rolig =) en anka som pratar va de. jätte söt :)

Imorgon är det jobb. Ska bli roligt men min rygg håller för tillfället på att falla ihop. Nu gör den riktigt ont.

Förresten va inne på smått och gott innan idag och handlade 3 bodysar och 1 par byxor i stl 68 till lillen. Får ju byta storlek jämt nu känner ja. =) Sen klickade jag hem lite till som va helt nytt från tradera. Så nu har han så han klarar sig tills det är dags för nästa storlek. :)

Just de igår gjorde jag och Nicklas morotspuré till Theodor. Så nu har vi 2 påsar med små puré bitar i :) Nästa kok är ärtpuré men de ska ja inte göra förens jag har fått tag på en passersil. Hade lite problem att mixa morötterna igår. Vi hade framme all möjlig utrustning till de men inget va riktigt bra. Får skaffa en riktig mixer.

Ha en trevlig dag nu måste ja ta hand om lillen som är lite tjurig :)


Theodor 4 månader, bvc besök

Har precis kommit hem från BVC nu. Idag vägde min guldklimp 7355g och var 64 cm lång. Han börjar bli riktigt stor nu =) Ska köpa en annan ersättning till honom med som vi får testa eftersom han kräker så mycket. Idag fick barnmorskan se de själv så då sa hon att vi skulle testa NAN HA 1 eller 2 visste inte riktigt vilken som va till honom. Men de kollar vi upp :) Sen blir de spruta nummer 2 nästa månad. usch när hon sa de ville ja bara sjunka genom golvet.
Inte redan tänkte ja. Stackars Theodor =( aja de är viktigt så de får ju gå.

Ja idag blir Theodor 4 månader. Snart är han ett halvår sen går de fort och vips är han ett år. ja jisses här går de minsann undan. Igår gav ja honom en tom nappflaska som han fick leka med och rätt va de va så hörde jag att han sög på den. så han lyckades få in den i munnen helt själv :) Duktiga honom.

Läste lite bloggar igårkväll och hittade en där det var en 14 åring som väntade trillingar. Ja säger inte att de är fel men oj va tidigt. Ja tycker att det är mycket jobb med en bebis tänkt då 3 st! och bara 14 år gammal. Man har ju inet ens börjat gymnasiet. Men det är bara att önska lycka till.

Mitt schema denna veckan ser ut såhär

Måndag: BVC
Tisdag: Ta de lugnt umgås med Theodor hela dagen, Nicklas har träning
Onsdag: Jobba på bion (extra) premiär på Änglar och demoner :)
Torsdag: Mammaträff kl 11.  Jobba på bion (extra)
Fredag: ? Hoppas på myskväll med min lilla familj
Lördag: Jobba på bion
Söndag: Jobba på bion

Nästa vecka ska ja försöka köra hem till mamma och pappa igen.

Ha en skön dag snart ska jag gå och laga mat och göra lite morotspuré att frysa in :)

NYHET! Popcornkrydda

Vi har fått popcornkrydda till bion, ja har verkligen fastnat för en av sorterna. Vi har 3 olika smaker. Smörsmak, Karamellsmak och min favorit, Nacho cheddarsmak. Den är riktigt god så den kan ja tipsa om ifall ni går på bio och vill ha popcorn med smak :)



Det finns massa fler smaker men vi ska bara ha 3 iallafall som det ser ut nu.

Ha en trevlig kväll.

Hemma och slappar

Sitter hemma hos mamma och pappa. Theodor ligger och sover i vagnen. Han har varit mycket gnällig idag. Ja hoppas det är som vi tror, tänderna. Nicklas va tidig med sina och de kan ju gå i arv säger dom. Har sett 2 vita pluttar i tandköttet på honom som har blivit lite större nu med. Ja hoppas det är dom så man kan sluta tänka på de sen och oroa sig för om han har ont.
Skulle packat lite idag men som sagt Theodor har behövt all uppmärksamhet så vi får ta de imorgon. Han har även ätit sin första morotspuré. Första minen va en riktigt äckelmin men eter de 2 första skedarna så gapade han bara efter mera så de va kul :) Han ska få andra hälften av burken imorgon tänkte ja.
I övermorgon blir han 4 månader den lilla sötnosen. Behöver väl knppast påpeka att tiden springer iväg igen. =)

Annars har ja väl inget speciellt roligt att berätta. Nicklas spelade match idag och dom vann med 3-2 så de va bra :)

Sov gott allihopa. Skriver imorgon om ja hinner mellan varven. Har lite kort som ja ska lägga ut med sen när ja kommer hem till kamera och dator.

Hej

Snabbt inlägg

Nu ska ja snart cykla till jobbet. Theodor har varit vaken nästan hela dagen nu. Sovit i 20 min sammanlagt typ. Så min rygg är helt slut nu, har fått gå och bära honom eftersom han inte vill sitta ner.m Fast han har kräkt ovanligt mycket idag så han har väl behövt va uppe så att de kommer upp.
Mycket tvätt har de blivit idag vill ja lova. Men han är så söt så ja förlåter honom för de :) Han har ätit gröt idag igen och de va smaskens så gott att han själv ville hålla skeden och skålen så att de skulle gå fortare. Fick slita väck händerna för att få göra de själv :) Men han är duktig. Snart äter han själv. haha kanske inte men ändå :)

Kör hem till mamma och pappa imorgon, då tänkte ja kanske att vi skulle testa med morötter eller nåt annat till honom. Får se va vi hinner med. Har mycket att göra.

Har fortfarande ont av urinvägsinfektionen men vägrar att gå till doktorn igen. Ja försöker bota mig själv. Dom gör ju ändå inget åt de fast ja varit där så många gånger. Dom har pratat om utredning men var är den utredningen? Ne hej då me er ja klarar mig själv. Tar lite alvedon så går de över för stunden.

Kollade på filmer när Theodor va nyfödd nyss. Han va ju mini på dom. fattar inte att han växer så fort. Det är bara 4 månader sen och redan växt så mycket. Helt sanslöst.

Ne nu kan ja inte sitta här och tjata mer. Dags för jobb.

Fel ände men va gör väl de :) Han va nöjd ändå. hehe



Den bilden är ganska bra. Ser ut som att han typ hotar mig. Om du tar skeden så..... då får du med mig att göra. :)

Igen

Har klarat mig under hela graviditeten och sluppit urinvägsinfektioner fast de brukar va vanligt när man är gravid och så kommer de nu direkt efter. Kan man bli annat än trött? För er som inte vet så har ja haft hur många urinvägsinfektioner som helst i mitt liv och hoppades att få slippa dom nu. Det är så äckligt jobbigt. =(
Missade mammaträffen för det eftersom ja inte vill leta efter toaletter va 5e minut. Då va de bäst att stanna hemma så man vet var toan är :P

Ska jobba imorgon. Det är faktiskt jätte skönt att få komma dit och jobba. Innan va man ganska trött på de men nu känns de bara bra faktiskt. Hoppas de kommer mycket folk imorgon så man får mycket att göra. Då är de allt som roligast :)

Nehe nu ska ja ta en panodil och göra klart här hemma innan Nicklas kommer hem. Sen har han träning ikväll.

Theodor växer för fullt. Han blir 4 månader om 4 dagar, helt galet. Då ska här göras pureér så de står härliga till. Måste köpa såna isbistfack eller va de heter. Så ja kan frysa in mina goda pureér :P Hoppas han gillar de.

Ha en bra dag i rusket



Mina små änglar <3

Trött

Ja har varit för trött för att blogga vilket ja själv tycker är tråkigt. de finns ju inget tråkigare än att läsa en blogg som aldrig uppdateras de vet ja :) Men nu ska ja försöka skriva lite innan Nicklas kommer hem från jobbet och ska ha mat.
Den är nästan klar, sen ska ja köra hem till mamma och pappa och hämta Theodor som har fått vara där inatt. Igår va jag och Nicklas och kollade på The reader, den va faktiskt bra. Sen idag skulle p-staven in så ja va på mvc igår och hämtade emlasalva som ja skulle smeta på imorse. 
Ja de gjorde ja ju men när ja kom dit va de lite fel helt enkelt och skulle inte va till nån hjälp i princip men hon undtra om vi skulle göra de ändå. Mitt svar va NEEEJ! Ge mig en spruta eller va som helst så går de men de fick inte hon göra så hon fick smeta på ny salva så fick ja gå på stan i en timme innan den skulle verka. Men nu är det iallafall gjort och de känns skönt. Det är därför Theodor har varit hos sin mormor och morfar. Ja ska ju helst inte bära nåt nu på en dag. Men sen får ja ju ha honom ikväll såklart :) Saknar honom nu ju.

Ja har jobbat hela helgen så därför har ja heller inte orkart blogga en massa.

Nu sitter jag här helt jätte trött fast ja fått sova hela natten och fram tills 20 över 9. Ja det är ju inte mina vanliga sovtider de vill ja ju inte påstå. Eller hur mamma och pappa? =)

Ne nu vet ja inte va ja ska berätta mer, ja får skriva mer senare om ja får tag i en dator eller så blir de lite mer imorgon.

Ha en underbar dag allihopa.

RSS 2.0