Kommentarer

Jätte kul med kommentarer verkligen :) Men ibland är de folk som glömmer skriva vilka de är eller kanske inte vill :) De är lite synd. Man kan ju inte svara då. Men men hoppas på fler söta kommentarer. Tack för alla iallafall :)

Har precis duschat. Theodor har varit mega gnällig idag, Nicklas fick i uppdrag att ta honom i den där selen (kommer inte på va den heter) och gå ner och slänga vår ihopsamlade skräphög som har legat där innanför dörren hela dagen. Tyckte de kändes lite väl ofräscht nu. :) Sen va han uppe på vinden och hämtade Theodors matstol så han premiär satt den idag och det gick riktigt bra. Imorgon kan ja lägga in lite bilder på de med så ni får se. hehe

Min axel,arm, ja hela höger armen från skuldran och ner till fingrarna värker. Har tagit massor av tabletter för att lindra lite men tycker faktiskt inte att dom hjälpt speciellt mycket om ja ska va ärlig. Undra va de kan va. Nicklas trodde att de kunde va nån inflammation och nåt annat kommer inte ihåg va de va mer.

Nu är de värsta ovädret ute. Hörde bara en smäll på rutan och de va hårt regn som smattrade. Jisses vår fårskinssfäll ligger ute. Har legat på tork i 3 dagar och nu får den ligga lika länge till antar ja. haha.

Ne nu ska ja göra mig iordning för kvällen och natten. Har inget mer att skriva för tillfället heller så :)

Sov gott alla

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Tittie! Det var jag (Magdalena Söderström) som kommenterade ditt inlägg sist. Glömde visst bort att skriva namn :P. Du verkar ha fått världens snällaste bebis (och pojkvän för den delen) :). Det är snart dags för Annie att föda, om hon inte redan har gjort det. Hade varit superkul och träffas igen efter såhär många år! Kramar Magda

2009-05-19 @ 08:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0