Tisdag

Ja jag glömmer visst bort va ja lovar i bloggen. Skulle ju skriva om va som hände i lördags men nu är de nån dag sen så nu känns inte de intressant. Eller så har ja glömt bort en del.
Vi åkte iaf till Ljungby och Elise där vi förfestade lite innan den andra förfesten som var hos Lykke och Joppe. Sen skulle vi gå till Garvaren för att kolla på Joddla med Siv, men när vi kom ut så orkade vi helt enkelt inte gå den lilla biten så vi ringde efter taxi :P
När vi kom fram köpte vi lite cider och minglade :) Sen började dom uppträda vid 12 nångång. Ja stod först längst bak men lyckades på nåt sätt ta mig fram så ja stod längst fram med alla vännerna :) De syntes att elise hade stått där, hon såg ut som en dalmartin dagen efter. ja hade lite blåmärke men inget i jämförelse med henne :)
Ja fick minsann ett handslag av både sångaren och gitarristen. De ni :P efter de va slut åkte vi hem till Elise och somnade. Jag och Lykke iaf. Elise höll ju på lite till som vanligt. haha

Idag kom Hanna och hennes kusin på besök. Hennes kusin hade en liten bebis också som var 5 veckor. Så liten och söt :) Sen en till flicka som var 3 år. Också jätte söt. :)



Theodor fick en jättefin tröja av Hanna och kristian. Tusen tack för den igen :) Hoppas vi kan träffas lite oftare. Fattar inte varför man inte gör de egentligen. Vi bor ju trots allt ganska nära varandra.

Imorgon ska vi på babymassage igen. Undra va vi ska ha för del av kroppen denna gången. Förra gången var det benen. Kan de va så enkelt som armarna imorgon? :)  Sen ska vi till syster som fyller 23 imorgon. Hon är ett litet aprilskämt. Ne då skoja bara. Både syster och hennes pojkvän fyller nu i April så vi ska fira dem mer sen den 17e April. Då skulle vi grilla. Som ja längtat efter att få grilla.

Nicklas och Theodor är ute och går, de skulle gå och kolla på träningen och sen gå inom och hälsa på hans syster.

Nu ska ja nog resna lite i garderoben om ja orkar ta tag i de. Började lite smått innan idag. Skönt att få väck lite därifrån. Kanske kanske kanske skriver nåt mer senare. Annars sov gott sen =)

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Ja, som vi gick! Är redigt schlut i benen nu =) hihi. pussen

2009-03-31 @ 21:20:06
URL: http://fotbollspappan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0