Ingen förbättring

Ne nu är ja nästan ännu mer förkyld än igår, helt tom i huvudet. Ska jobba imorgon hela dagen så ja hoppas att förkylningen blir lite bättre. Syster ska passa Theodor från 1 tills Nicklas kommer hem.
Sen ska ju Nicklas med jobba så då får farmor och farfar ta hand om den lille spillevinken :)

Innan idag var ja ute och åt lunch med Ulrika på blue thai. De va mycket gott, vi åt så vi höll på att kräkas :P Men de va trevligt ändå. Gick inom H&M också, där hittade jag dopkläder till Theodor och en ny mössa. Kunde inte motstå frestelsen helt enkelt.

Efter det gick vi till apoteket och där shoppade ja loss och hade trevligt tills ja kom fram och skulle betala. haha så pinsamt men pengarna räckte inte, fast de löste sig ändå för ja råkade ju ha mina sista 300kr i plånboken. Det är dyrt att skydda sig mot graviditeter. Om ni undrar så va det en p-stav ja hämtade ut. över 1000 kr kosta den. Sen när am ska sätta in den får man inte ens spruta längre. Ne då ska de räcka med lite salva utanpå huden.
Ja jag säger inte mer än att ja kommer nog avlida den dagen.

Nu ska ja och Nicklas slå på en film och slappa lite innan en jobbdag imorgon.
Sen kommer lördagen och det betyder massa mys med vännerna :)

Kommer lägga upp lite bilder sen när ja skriver nästa gång, Och kan säg redan nu att de kan hända att ja kanske inte skriver imorgon eftersom ja jobbar hela dagen.
Sov gott allihopa

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hehe det är inte så farlig, finns värre smärtor... Dock skjöt min vikt upp av en p-stav. 14 kg på tvp veckor, helt sjukt. Men det försvann sen när vi tog ut den

2009-03-26 @ 21:19:23
URL: http://blocked.blogg.se/
Postat av: Michaela

tack :D

2009-03-27 @ 13:21:47
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: Olessia

usch då, krya på dig

2009-03-27 @ 17:09:36
URL: http://nenno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0