I barndomshemmet

Ja nu är vi hemma hos Theodors mormor och morfar. Han ligger i sin nybäddade vagga och myser.
Nicklas slipar på sina intervjufrågor och jag sitter här och tänkte blogga lite innan vi ska äta fruktsallad. Nu hojtar dom att det är klart, så nu måste ja äta.

Så nu va det nere i magen med. Mums va gott det va. Mamma gör nåt gott med glassen med hon vispar i grädde så det blir som mjukglass. jättemums ;)

Theodor ligger i mormors knä och äter, han är så nöjd så. Pappa tog premiärrundan med honom. Ni som inte vet så råkade pappa ut för en olycka för några veckor sen och bröt benet på 3 ställen. Idag när vi kom hit så blev ja så förvånad när han stod utan kryckorna. Duktigt av honom ;)
Så när pappa fick honom i sin famn så somnade han lite igen. Han trivdes där. Lille snäckan.

Innan i morse så var vi på frukostvisningen på jobbet. Filmen var Män som hatar kvinnor och den va riktigt bra verkligen. Och känner jag min pojkvän rätt så kommer han att recensera den sen så ni kan kolla där. Fast där är väldigt många som redan sett den. Och ni som inte har sett den, se den! :)
Under tiden som vi va där så ställde syster och Kalle upp och passade Theodor. Han hade varit jätte snäll sa dom så då vet man att dom kan ha honom. :)

Min blogg ska snart göras om av Nicklas. Han är duktigt på det. Men nu ska ja göra lite annat.

Ha en trevlig dag


Kommentarer
Postat av: J.

Vad söt bebis ni har :)

2009-03-08 @ 12:24:06
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Syster

Vi passar honom jätte gärna. Hade så mysigt=) Hälsa familjen. ses snart Pussa

2009-03-08 @ 16:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0