Välkommen

Ja nu har N skaffat sig en egen blogg. Duktig på att skriva är han med :) Kolla in den om ni har lust, kastri.blogg.se är adressen.
Det har inte hänt nåt här ännu. Nu får de nog snart va dags tycker ja. Tråkigt och jobbigt att gå och vänta. Nu är de ju nytt år så då kan du komma ikväll redan om du vill :) Är riktigt trött men de gör inget.

N är på jobbet nu och ja sitter här och glor som vanligt. Tar det lugnt och kollar minbebis emellanåt, det har varit lite dött där idag faktiskt men ändå ska ja va där hela tiden. Så är de när man är uttråkad.

Kom på att N slutar ju snart eftersom han är vaktmästare på bion idag. då slutar man ju lite tidigare än dom andra. :) Jippi.

Va hos BM idag, hade lite protein i urinet och vita blodkroppar samt lite högt blodtryck så vi måste till förlossningen imon igen för kontroll. 4e gången vi är där nu och kör ctg. usch va tråkigt det är. Ligga still så länge. Jaja de är ju nödvändigt iallafall.
SF måttet idag var 36
Hjärtljuden runt 140

Dom kollar inte järnet nu eftersom ja är fullt gången.

Får se va dom säger imorgon om det hela, sen blir de BM på måndag igen kl 8.

N ska hjälpa mig med min blogg sen när han har tid, den ser ju inte så bra ut just nu. Ingen bild och ingenting :P Ska lägga ut en magbild med till er som inte sett. Vet att det är intressant att kolla på :P

Den 19 Januari får vi nycklarna till vår fina lägenhet. Jippi! =) Ska bli så himla roligt att få inreda, mamsen är en fena på de så hon ska få va med och hjälpa till massor. :)

Nehe nu ska ja luta mig tillbaka och vila ryggen lite, Sitter lite knasigt här.

Ha en trevlig fredagskväll och håll tummarna för att ja får åka in till förlossningen snart :)

6 dagar kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0