BB väskan

Ja nu har vi fått i bebisens kläder som den ska ha när vi åker hem. Stoppat ner min kamera för N har ju en med som vi kan ha i jul och ta massa kort med :) Har stoppat ner de mesta som går att stoppa ner. Så de känns skönt nu igen, slipper man tänka så mycket på det.

På fredag ska vi till MVC igen, med urinprov eftersom ja har lite äggvita i urinen så kollar dom de ofta nu. Och det känns ju bra så att de inte blir nåt fel nu så nära slutet. Snart vecka 37 ju. fattar ni va fort de går nu? Fast samtidigt så känns de lite segt också eftersom man vill att allt ska va över nu så man bara kan gosa med bebisen ;)

Imorgon ska vi antagligen kolla på Bond, såg casino royal idag. Har inte sett den så de va ju på tiden :P

Jobbar Fredag och lördag för N sen är ja friii som en fågel. Undra va man ska göra om dagarna då. finns ju inte så mycket man kan göra när man inte har sitt eget. allt står huller om buller men kan ju försöka få undan lite om de går. Har slängt in mycket i garderoben här :P Öppnar man den så ramlar de väl ut. hehe

N spelar X-box nu med bror och jonas, för de fick han för mig. Anledningen att han fick nu va för att han ska gå och lägga sig tidigare på kvällarna så han orkar jobba hela dagarna men de vet han inte ännu, fören han läser de ;)

Ne nu ska ja fortsätta läsa lite på minbebis, stället där man hänger på dagarna :P de e faktiskt himla roligt att läsa va alla skriver.

Godnatt mer er alla.

Kommentarer
Postat av: Lena Svensson

Bra att ni har väskan klar så blir det inte så stressigt när det väl är dax. Ta det lungt bara.

Kram Mamma

2008-12-21 @ 17:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0