Hej å hå

Nu är man mätt och belåten, har fått fläskfilé till  middag idag. Mycket gott va de ;) Alltid godast om man slipper laga de själv. Theodor ligger inne i vaggan och sover så gott, ja va så himla trött i morse så ja orkade knappt hålla ögonen öppna. Som tur va slutade mamma jobbet så hon va hemma vid 10 så då kunde ja smita ner till sängen och sova.
När jag vaknade va klockan halv 2 =) så himla skönt att få sova lite.

Idag ska vi till en kompis och hälsa på, hon har ju inte träffat lilla Theodor ännu så de ska bli kul. Ja har ju inte sett huset hon köpt heller. Man har ju inte haft så mycket tid innan precis.

Har fått för mig att det är fredag idag, helt snurrig i bollen är man. på lördag ska jag och mamma en runda till tyskland och handla hem lite alkohol :P Fast inget till mig dock för de har ja fullt sen innan som ja inte kunnat dricka. Ja har inget sug efter alkohol precis men de kan va bra att ha hemma ifall sötsuget sätter i :P

Nu hör ja min bror prata med N, han ringde mig precis och sa att han va hemma igen. Då undrar klart ja om han fllög upp för trapporna in till soffan och satt igång xboxet? Haha du är otrolig N. Men söt ändå ;)

Ha en trevlig dag. Skriver kanske ett inlägg till senare om ni har tur och ja inte glömmer.

Hej

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Liiite söt är jag allt ;) hihi.. men inte sötare ään dej! :P

2009-02-26 @ 16:30:23
URL: http://kastri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0