En lugn bebis

Theodor är som en helt ny bebis. Han skriker knappt nåt alls, det är helt sjukt egentligen. Kan det vara magdropparna som är så bra? De måste det ju vara. Innan kunde han skrika som en galning och det tog aldrig slut heller.
Nu är han så snäll så man märker inte att han är i närheten ibland. Vår lille kille ;) Har inte glömt AD dropparna heller nån dag, så jag är gansla ordentlig ändå.

Men den som ska ha störst tack är ju mamma som har fått gå upp alla nätter jag varit hemma och mata honom, han somnar ju direkt efter maten men det är ju ändå jobbigt att ta sig upp som jag sagt innan. Så har man ju fått mat varje dag och fått tvättat alla kläder. Tusen tack mamma! :) Och öven pappa som är ett stöd fast han inte kan göra allt. Men de går ju framåt med benet. Vi får se vem som börjar gå först. Pappa eller Theodor? ;)

N kom hit igår efter att han slutat jobbet. De va mysigt att få träffa honom igen efter alla dagar. Men han behöver ju också vila som jobbar så mycket. Men nu är han ju äntligen ledig en hel vecka. så himal skönt ;) Sen är de rättegång den 3 mars. Usch ja vill inte, men de måste ju göras tyvärr.

Nu ska snart Theodor vakna så han ska få mat, sen ska ja N och lillen gå ner till byn och handla till myskvällen vi ska ha ikväll. Ja ska göra dom berömda kycklingrullarna och sen blir efterrätten den som vi åt på nyårsafton, ja tänker ni, de vet väl inte vi va det är för nåt. Men hälften av dom som läser är ju faktiskt dom vi firade nyår med :P
Men för er andra kan de va svårt att förklara detta goda, men det är med grädde äggulor florsocker och jordgubbar.

Nehe nu ska ja nog överlämna min laptop till nästa bloggskrivare. N sitter brevid och ja tror att han är lite skrivsugen. Han sa nyss att ja skriver väldigt mycket :P
Och ja har inte glömt dopkorten, vi ska scanna in när vi kommer hem. Blir kanske på måndag eller nåt ni får se dom då.

Elise och lille Theodor :)


Ja kan väl även passa på att bjuda på en härlig bild på pappas blåmärke efter olyckan. Hoppas du tillåter de pappa ;)

Blåmärket efter olyckan. Har ni sett nåt större förr? Inte jag :)

Ha en forsatt trevlig dag, kanske skriver nåt mer senare, Kramar


Kommentarer
Postat av: Hanna Malmgren

Vad söt han är er lilla kille:) Ush som din pappas ben ser ut:(

kram kram på er

2009-02-22 @ 13:25:11
Postat av: Lena Svensson

Tack för du är så tacksam när man hjälper dig. Theodor är ju vår käratse lilla guldklimp.

Tack ska du och Nicklas ha för en god supe på Lördagskvällen. Supergott.

Tack än en gång. Kom snart hem igen. Kram

2009-02-22 @ 17:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0