Valet är klart

Ja har börjat på servettvikningen och tro det eller ej men de va faktiskt ganska kul. Säger ja nu men efter 50 servetter är ja nog inte så glad längre. hehe. Det blev stjärnan ja valde. Ska se hur jag kan göra den fin. Svårt det där :)
Men ja har faktiskt vikt 10st så nu är de inte så många kvar. Ja har iallafall nåt att göra när Nicklas jobbar och Theodor sover.
Imorgon ska Andrea komma hit och hälsa på, eller så skulle vi ut på stan. Kommer inte ihåg va vi sa men skulle vilja gå lite på stan. Har inte bestämt va ja ska ha för kläder på dopet. Mamma köpte en jättefin klänning men där ser man verkligen varenda kurva och det är inget kul egentligen. :P Tjockis jag.

Nicklas och Jimmy har varit och badat, eller dom simmade och badade bubbelbad för det hade Nicklas tränare sagt åt honom att göra inför matchen imorgon. Hoppas han inte skadar sig mer nu. Matchen måste gå bra.

Nu ska ja nog fortsätta vika lite, har precis ätit lite. Blev kinabox idag faktiskt fast ja hade tänkt göra köttbullar och stuvade makaroner. Får ta de imorgon istället.

Sov gott allihopa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0